reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Teczowa ja mam 12mol/l wiem ze juz 11 moze byc szkodliwa bo mowil mi o tym katdiolog ale gin stwierdzil ze na razie ja zostawimy jak jest.Mam jeszcze ten lek na obnizenie jej myslisz zeby mimo wszystko brac?

reklama
Nuria my tez księdza nie przyjmujemy, bo my bez ślubu... dość sie już go nasłuchałam [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Na drugim watku wlasnie poruszaja temat ksiezy [emoji51]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Owu :
1483963636-aaaaaa.jpeg

1483963888-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Rene no szlak z tą pogodą , mojego P doszły słuchy , że dopiero , może być jak odwilż będzie u mnie dziś -18 pokazuje...

Asch no niech kupi jakąś fajową :D ja już czajnik zamówiłam bo nie lubię wody na gazie gotować :-) :) a u Ciebie co tam ? jak się czujesz?
Kiedy wracasz do starań ?

Nessi może jakieś biszkopty chociaż , oj też mnie tak rwało , że leżałam całymi dniami z miską pod ręką nawet wstać z łóżka nie umiałam :baffled:
Wooow to faktycznie. Przy takiej pogodzie bez wody to masakra. Z tym U butlami długo się bujalismy. Najgorzej było z kąpielą. A temperatura nieźle U was trzyma . U nas już około -9.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Owu :
1483963636-aaaaaa.jpeg

1483963888-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
Coś długo masz tą owulacje [emoji33]
A dzisiejszy się znowy wydaje ciemniejszy
Ileś Ty tych jajec wyhodowała?[emoji12][emoji33]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Aschlee niestety ale homocysteina powinna być w granicy 7-8, więc Twój wynik jest do zbicia i to koniecznie. Ja mam mutacje mthfr stąd też homocysteinę miałam wysoką i biorę witaminy metylowe: b6, b12, i kwas foliowy metylowy. Jeśli jesteś po 6 poronieniach to tym bardziej zainwestowałabym w takie witaminy

Coś długo masz tą owulacje [emoji33]
A dzisiejszy się znowy wydaje ciemniejszy
Ileś Ty tych jajec wyhodowała?[emoji12][emoji33]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
U mnie to jednak chyba cos innego bedzie ...
Obejrzyny jutro ma ni przyjsc ten inny test.

...życie cudem jest...

reklama
Teczowa kochana ja mam lek medyn forte i tam to wszystko jest bo wczesniej mialam 110 umol/l takze spadla duzo hmm u mnie traktuja to jako mieszczacy sie w normie bo normy maja wpisane do 14 wiec bede musiala dzialac na wlasna reke

Do góry