reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Chyba mogę oficjalnie powiedzieć że wyszłam z kuchni... Dzisiaj :-)

Ale zdecydowanie najfajniej się dekorowało pierniki z mężem :-D

Jakie teksty szły ha ha i co chwile "śpiewaj bo tylko mlaskanie słyszę" oczywiście to ja do męża mówiłam - on taki lasy na słodkie że szok :-D

A oto nasze wypociny

1482349847-1d1mld.jpeg

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Artemida tez bym mlaskala przy takich pysznosciach [emoji38]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Chyba wyzeruje butelkę i bedzie mało. Kupił kuźwa wyższa choinke niż mieszkanie! I jeszcze chodzi koło niej i kombinuje. Mowię idź człowieku usiądź, jutro sie to zrobi, a nie po nocy... to co chwile sie koło niej kręci [emoji849] weźmie jutro sekator i piłkę i ja skróci, a dzis kuźwa nożem ja pokroi? Sie uparł głupek [emoji41]
Nawet jej nie obejmę aparatem [emoji23]
7a3244d563fe105652821c4a9c51df49.jpg

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Agnes haha moja tez była konkret ale czuba urypal za to w pasie szeroka[emoji23]

20161220_213755.jpg

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Załączniki

• 20161220_213755.jpg
    20161220_213755.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 168
20161221_080000.jpg

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Załączniki

• 20161221_080000.jpg
    20161221_080000.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 168
No czuje, ze jak moja sie rozłoży to pół pokoju zajmie [emoji50] on jest gorszy niż dziecko! Bo on chciał w końcu mieć choinke po sufit [emoji41] a w domu ani tylu bombek nie ma ani lampek nic [emoji28] czyli jutro czekają mnie zakupy, a już mam dość [emoji55]

No to ostatnia lampeczka , te wino coś mi długo szło [emoji23][emoji23] ale to dobrze, widocznie w alkoholizm jeszcze nie popadlam [emoji38][emoji38]
1482354488-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja prawdziwej choinki to się chyba za 20lat doczekam jak kotow nie będzie... Chociaż Figus to już taki słaby troszkę [emoji19]

Piękne je macie [emoji7]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum moja na podłodze prezentuje sie unikatowo [emoji23]

Do góry