reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej dziewczyny. Ja melduje się z bólem brzucha [emoji22] jakoś tak się spina od rana i się odbija. Mam nadzieję że mi przejdzie bo od jutra zaczynam ostra misję w kuchni....

Jutro ostatnia tabletka progesteronu ciekawe ile będę na okres czekać

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nessi clo ma do owu działać! teraz działa wola Nieba he he. Wiem po sobie, że brak objawów to dobry objaw!

Kacha naprawdę nie z takimi przypadkami sie spotkałam i uwierzę , we wszystko:-) miałam pacjentkę , która ostatnią miesiączkę miała w czerwcu więc termin wychodził na marzec i to powinien być wtedy 18 tydzień ciąży a ona była w 7! Przez PCOS taka rozbieżność a jednak cudzik się zdarzył.
Jak sama nazwa wątku wskazuje, każda z nas czeka na swój cud i się go doczekamy chociażby nie wiem co się miało wydarzyć.

Artemida a nie będziesz robiła testu po odstawieniu dupka? Nie raz dziewczyny zachodziły w ciaze z niby bezowulacyjnych cykli... [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

przestańcie bo wam skopie 4 litery ... jakimś negatywizmem tu wieje .... juz ! raz raz Poprawić korony i idziemy sprzątać,gotować ..... ooo byłam po prezenty,wkurzyło mnie to tylko ... kupiłam aż 2 a gdzie jeszcze 6 plus 4 dzieci [emoji58]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Artemida a nie będziesz robiła testu po odstawieniu dupka? Nie raz dziewczyny zachodziły w ciaze z niby bezowulacyjnych cykli... [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Nie wiem nawet kiedy ma @ przyjść. Teoretycznie mam termin z aplikacji na 23 ale dopiero od 17 dnia cyklu biorę progesteron. Działamy co 2 dni uparcie przez cały miesiąc. W sumie to mój bardziej na to naciska. W ogóle w tym cyklu to on bardziej się napina. Ja cały czas ok się czułam tylko dzisiaj takie bóle żołądka no i od wczoraj nos jak po ugryzieniu tyle pryszczy na nim i spuchniety. Dziś to samo. Ale mi zawsze wychodzą parę dni przed @

Jeśli w ciągu 10dni od odstawienia tabletek nie będzie @to mam się zgłosić do gin

Na razie leżę i pije miętowkę....wydaje mi się że po prostu w organizmie jest spora ilość progesteronu i to dlatego. Zawsze mi nie dobrze przed @

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry