reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam w mglisty poranek:-)

Właśnie ogladam "dzień dobry tvn" i słyszałam co to się dzieje na świecie...skąd w ludziach się takie pomysły biorą, to ja nie wiem...

Dziś misja czerwony barszcz u mnie:-)

reklama
Dobry ....

U mnie misja zakupy - nie nawidze grr

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Hejka! Właśnie siedzę u siostry i pilnuje małego bo ma rozprawę sądową. Znalazła sobie opiekę 40km od niej. U nas oczywiście wypadek, pksy nie jeździły i mąż musiał mnie zawieźć.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum jął sytuacja?[emoji6]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

A u mnie młody prycha :/ Już do szkoły nie pójdzie ... wczoraj też został w domu z powodu kaszlu, ...inhalacje zrobimy i zobaczymy czy przejdzie do jutra. Szkoda bo znowu zaległości narobi sobie ehh...

A mamy taką wyczuloną pielęgniarkę w szkole , że jak młody się zbiegał na przerwie to zgrzany był, pielęgniarka mu zmierzyła temp. koło 37 z hakiem było i musiałam lecieć do szkoły po niego ...a zdrowy był :/

Hejka

anula ja tam jeszcze duupki nie ruszyłam , do apteki pójdę coś po 13haha [emoji38] ,
Nic mnie nie boli, dobrze sie czuje , szyjka nisko , wiec ciszy nie ma [emoji6]
Dziś 43dc.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry