reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Czyli u wszystkich głównie gotowanko:-)
Nessi dziwna ta pielęgniarka...no ja rozumiem jak dziecko jest chore, ale żeby biegać za dzieciakami, które się bawią i mierzyć im temp. to już przesada!

U mnie dziś na obiadek surowka z czerwonej kapusty, puree i schabz kością ...

Ja na święta kupione mam , ale nic jeszcze nie zrobione wrr...
Choć dużo robić nie będę bo to tylko na wigilię coś na nas 3 [emoji4][emoji4]

Dzisiaj zwierzyncowi, tez zamowienie karmy robiłam , mam nadzieje , ze do świat dojdzie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dziś 24 dc. W piątek ma przyjść małpa. Kurde przez święta będę męczyła się z tą cholerną ciotą. Dzisiaj dowiedziałam się, że dawna znajoma urodziła dwa dni temu bliźniaczki- dziewczynki. Z tego co mi kiedyś mówiła to miała jakieś problemy z cyklami, chyba długo się starali. Ciekawe czy naturalnie zaszła? Na każdego przychodzi czas. Nam też się uda.

Nessi może jeszcze nie wszystko stracone. Znam klientki którym clo pomógł zajść w ciąże i miały pcos. Ja raz na nim byłam i ja praktycznie na niego średnio zareagowałam bo miałam tylko 1 pęcherzyk a wtedy nie miałam żadnych problemów z owulką. Więc tak jakbym go nie brała. Może wtedy owulka o 2 dni wcześniej była niż zwykle. U Ciebie były aż 3 więc zareagowałaś na nie, Twoje szanse też wzrosły na zajście. Ja zaszłam w następnym cyklu po cyklu z clo.

reklama
Do góry