reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Porpnilam 4 razy

No licytować to sie nie będziemy. Znajdź wątek dla ciężarnych i tam znajdź temat dla siebie.

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Dziewczynki nie psujmy sobie humorów przed świętami. Nata faktycznie urwała się tu jak filip z konopii ale nie ma co się tym stresować. I tak już mamy sporo swoich problemów. A jak tam przygotowania do Świąt?
Ja przez weekend nic nie posprzątałam, bo w sobotę latałam po sklepach i z synem byłam na urodzinach a w niedz. pół dnia ze swoim m oglądałam Walking dead. Ogląda to któraś? Leci obecnie 7 sezon, ja właśnie zaczynam 4 dopiero.

@ mam dostać w piątek a mnie już podbrzusze od 2 dni pobolewa jak na okres, a od wczoraj włączyło mi się wkurzenie za byle co. Więc małpa się zbliża dużymi krokami. Kurde następny cykl poszedł się walić.

Nie ! No nie wierze ! Kuzwa ! Taka akcja a mnie nie było ... mało tego m mnie wpienił i poszłam spać .... grrr

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Anula żałuj [emoji23]
Swoją droga moj tez mnie wczoraj wpienil rano i tez poszłam spać, wstałam o 14, a ten mnie przeprasza. Mowię wsadź sobie te przeprosiny w buty i wyjdź. I wyszedł, wrócił z kwiatami [emoji23] ostatnio kwiaty to chyba na dzien kobiet dostałam [emoji28][emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Anula żałuj [emoji23]
Swoją droga moj tez mnie wczoraj wpienil rano i tez poszłam spać, wstałam o 14, a ten mnie przeprasza. Mowię wsadź sobie te przeprosiny w buty i wyjdź. I wyszedł, wrócił z kwiatami [emoji23] ostatnio kwiaty to chyba na dzien kobiet dostałam [emoji28][emoji12]

ozesz ! krótko trza ... mój wczoraj przegiol-bzykania odmówił czujesz ? to teraz się zemszcze [emoji38] ...kwiaty baaa chyba będę miała jak sama sobie kupie[emoji6]

Ale to nie jest wina tych kobiet ze im wyszlo szybciej a innym nie , ppdstawa to spokoj bo przy wkurzaniu sie placzu niepokoju itp nigdy nie wyjdzie jak jest plodnosc to tylko spokoj pomoze i robienie testow kilka razy w miesiacu jest bez sensu , mowie to z wlasnego doswiadczenia tez sie nie potrzebnie nakrecalam a przestalam i po 7 cyklach sie udalo jak juz odpuscilam ...

Nata kogo ty oszukujesz? Siebie czy nas? W końcu w którym cyklu zaszłaś? Dziewczyny nie dość ze TROL to jeszcze młody i głupi [emoji35]
12a2a05b4c2ca519cfc2f85ac12f1db6.jpg

0c53b090b414fe537a023eac6ebca3ff.jpg

ozesz ! krótko trza ... mój wczoraj przegiol-bzykania odmówił czujesz ? to teraz się zemszcze [emoji38] ...kwiaty baaa chyba będę miała jak sama sobie kupie[emoji6]

Jak tak mozna! Odmawiać spełniania małżeńskiego obowiązku?! [emoji23] ale spoko jemu sie zachce, Ty możesz wtedy odmówić [emoji12]

Ojejjjj ale się dzieje ....

Witam się z rana przy kawce , widzę że już choinki niektóre ubrane , porządki rozpoczęte!!! :-)

Nowa nazwa jest fajna pasuje do starających i do tych co tez czekają na swój cud :-)

Tylko wina coś sobie zostawcie na wigilie [emoji485], za mnie możecie jeszcze wypić .

Miłego :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nata kogo ty oszukujesz? Siebie czy nas? W końcu w którym cyklu zaszłaś? Dziewczyny nie dość ze TROL to jeszcze młody i głupi [emoji35]
12a2a05b4c2ca519cfc2f85ac12f1db6.jpg

0c53b090b414fe537a023eac6ebca3ff.jpg

No to zatkalo kakao
A jednak mloda
Choc nie mam nic do mlodych lasek,bo sa i takie co sa bardzo dojrzale,w tym jednak przypadku dojrzalosci to ja nie widze

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry