reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzieki laski [emoji8][emoji8][emoji8]
Bylam dzis w szpitalu,nawet mowic nie umie......
Zeby nie myslec myje cala chalupe,glowe sobie chociaz czyms zajme
Mmmmm Olinek fajny
Ja teraz ostatnio.odswiezylam troche kontakt.z.moja szwagierka. Mamy 2 miesiecznego bobaska wiec jak jest mala to jakos czlowiek zdrowieje przy malenstwie...najgorzej mi w domu,bo odchodze od zmyslow.
Moj dzis na cale szczescie ma ostatni dzien targow ochuj...ec mozna

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha nie mogę [emoji23] to dzis cała ja, pasuje do mnie idealnie [emoji23]

4637513d7b7e503b67f45301f9c7d870.jpg

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Hej dziewczyny.
Ja miałam dziś dzień resetu z mężem. Poszliśmy na miasto na kawę i obiad. Kupiłam też prezent dla męża pod choinkę [emoji320]
Teraz siedzę i pije winko [emoji485]

Podjęłam decyzję że nie będę sobie odmawiać alkoholu i innych rzeczy żeby być w ciąży. Chcę cieszyć się życiem....

Mam nadzieję że tego postanowienia nie zniszczy mi jutrzejsza wizyta u lekarza....

Aaaa a mam zamiar cieszyć się seksem nie tylko wtedy kiedy trzeba, co ma być będzie...mam nadzieję że wytrwam

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol [emoji106] mam taki sam plan [emoji23]
Artemida i bardzo dobrze, trzeba funkcjonować normalnie, bo naprawdę na koniec w psychiatryku wylądujemy [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Karola słodziak [emoji7][emoji7][emoji7] ...chcemy więcej [emoji38]

Bum ooo takiego torcika czekoladowego bym pochłonęła ....

Agnes ja się ubralam bo u teściów byliśmy na obiedzie - nie musiałam robić [emoji23]

Artemida a i ja się dołączę [emoji485]

Carmen współczuję ... zajmij głowę bo inaczej się nie da ....

Dzol noo podoba mi się podejście-jak człowieka zacznie normalnie funkcjonować co jest nieziemsko trudne to znaczy ze sukces osiągnol ...a teraz fajny czas bo przedświąteczny ..

Ja z młodym pudełko pierników udekorowalam ,ogarnęłam syf jaki powstał i siedzę ....

Kurcze o prezentach trza myśleć ... bo jestem w doopie

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Anula poka pierniczki muszą być cudne , ja miałam dziś robić ale piernicze kupie gotowe w sklepie sklepie [emoji23][emoji23]
Mi do małej prezent przyjdzie jutro [emoji38]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Anula moj chłop stwierdził, ze on po prezenty to moze jechać 23 a ja mu doope truje jak to jeszcze tyle czasu [emoji23]

Bum na miarę możliwości 9 latka są cudne [emoji23] ale powiem Ci ze pierwszy raz w życiu robiłam i są pyszne ...
20161211_191945.jpg

Agnes no chłop jak to chłop ,chętnie bym poslala 23.12 niech ogarnie temat
..a potem zapodala ulubionym textem" a nie mówiłam " [emoji41]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Załączniki

• 20161211_191945.jpg
    20161211_191945.jpg
    55,1 KB · Wyświetleń: 355
reklama
Do góry