reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
anula super pierniczki , młody ma talent po mamie [emoji6]

Tynka ale piłeczka ! [emoji7]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Młody juz zapakowal pierniki na kiermasz szkolny kuzwa charytatyw trzaskam w tym roku na całego [emoji23]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

A tak w ogole pierniczki fajne i smakowicie wygladaja [emoji14][emoji14]
Dziewczyny a co to znaczy jak szyjka wysoko i wykrecona??? Pierwszy raz poczulam jak jest tak wysoko,w sumie nie dosieglam za bardzo i nawet wejscie nie z tej str co powinno[emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A tak w ogole pierniczki fajne i smakowicie wygladaja [emoji14][emoji14]
Dziewczyny a co to znaczy jak szyjka wysoko i wykrecona??? Pierwszy raz poczulam jak jest tak wysoko,w sumie nie dosieglam za bardzo i nawet wejscie nie z tej str co powinno[emoji1]

hehe faze ma to się wygięla :) ... no i ktoś musi przejąć 2 brzuchy bo wolne ... to wiesz zaciskaj tam kolana [emoji41] ....

Carmen ja mam czasem taką na owu a w jakiej pozycji badasz?

Ja wam moge pokazać Lunciaka , wczoraj byłam z nia na ostatnich szczepieniach , teraz za 3 tyg wścieklizna a klusek waży 4kg [emoji23]
1481492828-1d1mld.jpeg

Carmen ja mam czasem taką na owu a w jakiej pozycji badasz?

Ja wam moge pokazać Lunciaka , wczoraj byłam z nia na ostatnich szczepieniach , teraz za 3 tyg wścieklizna a klusek waży 4kg [emoji23]
1481492828-1d1mld.jpeg

Ale ladny kudlaty psiaczek
Zawsze badam w tej samej pozycji na kucka haha
Zreszta probowalam kazdej pozycji i ni chu..ja [emoji1][emoji1][emoji1] wykrecila sie cholera. No w szoku jestem. Pierwszy raz ja tak poczulam[emoji53][emoji1]

Bum bossska ona jest [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Carmen właśnie chyba na kucaka najlepiej bo w pozycji leżącej to dopiero nie idzie jej uchwycić [emoji23][emoji23]

Carmen co w alkoholizm nie popadniesz [emoji23][emoji23]

Anula no ciekawe co z tej cholery wyrośnie [emoji5][emoji5]

reklama
Do góry