reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A ja właśnie wróciłam z kolejnego monitoringu...

Temp spadła, test prawie prawidłowy....

Owulacji brak. Endometrium ponad 1cm....

Dziś dała skierowanie na badanie krwi. Jutro zadzwoni z wynikiem...

W poniedziałek kolejna wizyta monitujaca. Już nie wiem która w tym cyklu....

Nie mam już nadzieji...święta idą a ja swojego prezentu nigdy nie dostanę bez owulacji to nawet in vitro nie wchodzi w grę...

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

reklama
Rene dobrze ze jest ok .... no i ze lepiej się czujesz .. !

Bum jak tam ?

Agnes @ nie ma ? moja juz prawie odpuszcza ...jej szczęście bo masakra .... jeszcze z dzień i po ....

Artemida kurcze kiepskie to wszystko ... oby coś zaradzili ... dobrze ze badania robią lepsze to niż mieliby nic nie robić hmm ... znajdą jakiś plan ....

Carmen jak samopoczucie ?

A ja wstalam z okrutnym bólem głowy .. masakra ... ciśnienie mnie dobija .. wczoraj temp na minusie a dziś 10 stopni ... i weź tu nie zeswiruj ....

Walczylam wczoraj aniołem na konkurs .. skończyłam i chwałę się [emoji41] 50 cm piękna hehe aż mi żal ją oddawać choć na zdjęciu i tak nie ma takiego efektu ....

20161208_104256.jpg
20161208_104141.jpg
20161208_104101.jpg
20161208_103957.jpg

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Załączniki

• 20161208_104256.jpg
    20161208_104256.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 344
  • 20161208_104141.jpg
    20161208_104141.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 351
  • 20161208_104101.jpg
    20161208_104101.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 346
  • 20161208_103957.jpg
    20161208_103957.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 348
anula śliczny aniołek. Masz talent.
rene dobrze, że Cie przebadają w tym szpitalu.
artemida współczuje problemu z owulką. Zrobisz badania i ginka będzie musiała zmienić plan działania na taki aby ta owulka u Ciebie się pojawiła.
agnesis u mnie storczyk pogubił wszystkie liście, łodygi zeschły mam tylko 2 łodygi normalne. Ale on tak na zimę co roku wygląda. Nawet raz chciałam go wyrzucić ale teściowa powiedziała, żebym dała mu szanse, no i na wiosnę pojawiły mu się ładne liście i kwiaty. Więc nie wyrzucam go teraz, ale wygląda strasznie.

Witajcie

Zrobiłam rano badania hormonów, więc z nie cierpliwością czekam na wyniki [emoji16][emoji32]

Ciekawe co mi się tam wykluje
Zabuliłam za 6 hormonow 130 zl
Ale nie mam teraz czasu latac po lekarzach rodzinnych po skierowanie [emoji37][emoji57]

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."

Anula @ powinna być poniedziałek-wtorek, ale ciagle czuje jakby już przyszła [emoji55]
Anioł naprawdę piękny [emoji50][emoji50][emoji50] normalnie masz talent [emoji1]
Mania kiedy wyniki?
Kacha opitoliłam tego liścia, najwyżej zdechnie [emoji33]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Myślałam żeby w nowym cyklu isc na monit a tu płodne w same święta [emoji53] trzeba bedzie sie chyba za jakas śnieżynke zrobic [emoji54]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Hejka

Artemida te endo to masz liche bardzooo , może coś na grubość by ci dała...

Rene nie nerwuj się tyle hehe [emoji4] oby już nic się tak nie robiło...

Anula u mnie nic , nie chce mi się nic , nie lubie zimy...
Aniołek piękny !

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wyniki dzisiaj
Mogę sprawdzic w necie

Ten Anioł jest obłędny [emoji106][emoji16]

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."

reklama
Hejka

Artemida te endo to masz liche bardzooo , może coś na grubość by ci dała...

Rene nie nerwuj się tyle hehe [emoji4] oby już nic się tak nie robiło...

Anula u mnie nic , nie chce mi się nic , nie lubie zimy...
Aniołek piękny !

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bum i tak urosło bo parę dni temu miało trochę więcej jak 6mm

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Do góry