reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum moja wazy 23kg, mala jest. Myśleliśmy ze conajmniej 30 bedzie miala, a przedewszystkim myśleliśmy ze bedzie wyższa [emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Dziewczyny ja wskakuje w krzaki .... koniec porostu -reset na maxa ... czekam teraz na @ a zbliza się .. właśnie ustalilam termin .... 10.01 idę do szpitala a 11.01 robią mi laparoskopie ooo ...

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Cos jak rudolf? [emoji12] Mi kiedyś S przez sen łokciem przyłożył i miałam oko spuchnięte, jakby mnie pobil conajmniej [emoji38]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Taaaak tyle ze rudolf przy mnie wygląda [emoji23]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
anula może jeszcze się uda przed tą laparo? Ja też kiedyś byłam zapisana na laparo w sierpniu a w maju zaszłam niespodziewanie i potem odwoływałam zabieg. Może Twoja macica się przestraszy i zajdzie.

Do góry