reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula a moze to nie moja dziura była [emoji23][emoji23][emoji23]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Przychodzę dziś do pracy i mam 13 stopni. Włączyłam 2 grzejniki i już mam na szczęście 21 stopni.Tak mi się nie chce rano wstawać do roboty. Odliczam już dni do świąt.
Ja zawsze jestem nerwowa tydzień przed @. Ostatnio to też tylko darłam japą i na małego i m. Fakt że dawali mi powody do wkurzenia.
agnesis sentencję masz super. Strzał w 10. Tylko ciężko będzie ją wdrożyć w życie.

Hajka , hajka [emoji4]

Dziś się wezne za tabelke [emoji4]
Wszystkie dziewczyny meldowac sie co tam u Was !

agnesis oj tam haha , to chyba taka norma , też mialam tak [emoji23][emoji23]

W ogole wczoraj z psiaczkiem mieliśmy ostatni zastrzyk za 2 tyg jeszcze ino jakieś szczepienia podstawowe a potem tylko wścieklizna [emoji4][emoji4] w tydzień przybrała 240gr [emoji5]
+ dzisiaj w nocy zero siku i qupy a rano na spacerku ładnie pierwszy raz siku i qupa [emoji4][emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum super ze mała łapie gdzie powinna sie załatwiać, obu było już coraz lepiej. Ona raczej duża bedzie [emoji4]
Kacha 13 stopni? [emoji33] zamarzałabym, w weekend nikt nie grzeje?

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

agnesis ten nasz sekretariat to porażka. Zrobili mały pokoik z holu. Mamy duże okna, które przepuszczają nieźle. Grzejniki malutkie. W weekend nikt tu dodatkowo nie grzeje i potem jest porażka. Po Nowym Roku miałyśmy 10 stopni. A latem okna tak się nagrzewają, że jak jest upał to mamy 40 stopni. Okna za bardzo nie możemy otwierać bo robi się przeciąg i papiery nam latają.

agnesis ten nasz sekretariat to porażka. Zrobili mały pokoik z holu. Mamy duże okna, które przepuszczają nieźle. Grzejniki malutkie. W weekend nikt tu dodatkowo nie grzeje i potem jest porażka. Po Nowym Roku miałyśmy 10 stopni. A latem okna tak się nagrzewają, że jak jest upał to mamy 40 stopni. Okna za bardzo nie możemy otwierać bo robi się przeciąg i papiery nam latają.

No tak zima zimno, latem sauna. Powinni jakieś rolety, najlepiej zewnętrzne zamontować.

A ja mam nos jak po walce ksw. Wczoraj moja mała uciekala z moją rzeczą i uciekła pod stół i chcąc jej zabrać uderzyłam sie o krzeslo. Dziś widzę tylko nos przed sobą :(:(

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam nos jak po walce ksw. Wczoraj moja mała uciekala z moją rzeczą i uciekła pod stół i chcąc jej zabrać uderzyłam sie o krzeslo. Dziś widzę tylko nos przed sobą :(:(

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cos jak rudolf? [emoji12] Mi kiedyś S przez sen łokciem przyłożył i miałam oko spuchnięte, jakby mnie pobil conajmniej [emoji38]

reklama
agnesis wet mówił , że do 15 max 20kg [emoji5] u Lili mi mówił do 15kg a ma 12.5kg , no ale obejrzymy ona wygląda na dużą bo jest puchowa [emoji5]
A twoja ike waży? Wydsje mi się , ze cos podobnego do mojej będzie [emoji2]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry