reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzięki jutro dopisze [emoji4] a trochę kojarze cię z drugiego wątku [emoji23]
Słyszałam , chciałam nawet kupić , ale nie było kogoś kto to używa [emoji5]
Jakie opinie ? Na ike taki test starcza?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

On niby starcza na 2 lata :) opinie są różne ale trzeba używać naprawdę solidnie każdego dnia cyklu żeby zobaczyć różnice w dni płodne :) ja jestem zadowolona ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
On pokazuje kolor w którym dniu cyklu jesteś? Czy jak?

On pokazuje w dni niepłodne kropeczki a jak coraz bliżej ovu to pokazuje pojedyncze paprotki a jak już ovu jest naprawdę blisko to masz całe szkiełko w paprotkach i praktycznie w tym dniu powinna być ovu. Sprawdza się bo miałam potwierdzone monitoringiem ovu i wtedy właśnie byl wysyp tych paprotek:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ojaaaa ciekawe , no może jak się zaczniemy bardziej starać na nowo to zakupie hehe [emoji4] na razie to mam już dość kontrolowania wszystkiego [emoji4]

Jestem,jestem
Tez jakas dzis jestem do niczego
Bum nie jestes sama,dzis cos jestem tez za nerwowa..na mala troche ryja podarlam ze az mnie gardlo boli.
Ja slyszalam o tym termometrze afrodyta..tez mialam kupowac. Ale jak zakupie to moze po nowym roku.. jak na razie tez nic nie licze,bo nie ma sensu....

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum grzecznie bo niedziela hehe a jutro zaczynamy od nowa [emoji38]

Carmen nerwa mam i ja,wszystkim się oberwalo a najbardziej m ... no trudno,życie ...co poradzę kiedy mną targa odwewnętrznie

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Mna juz targa od dwoch tygodni, dzis wybuchlam
Meza nie bylo,to sie malej oberwalo bo jak zwykle nie slucha....
Wszystko ostatnio mnie przerasta,chetnie bym wyleciala w jakies cieple miejsce,nawet w zimne- byle by sie odhamic !!!!!!!!

Mna juz targa od dwoch tygodni, dzis wybuchlam
Meza nie bylo,to sie malej oberwalo bo jak zwykle nie slucha....
Wszystko ostatnio mnie przerasta,chetnie bym wyleciala w jakies cieple miejsce,nawet w zimne- byle by sie odhamic !!!!!!!!

Mam to samo ! Ide spać ...

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Ja tez chce na urlop ! Od małej od P chociaż na 2 dni ! [emoji23][emoji4][emoji38] odpocząć i się wyspac , bez sprzątania i jeczenia nad uchem [emoji5]

reklama
Do góry