reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Polane woskiem ? [emoji41]
Czy dziś coś innego się leje [emoji23]?

Zobacz załącznik 785670

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
Co to ci wyszło hmm... [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rene ja na bezsenność nie cierpię, a spać nie mogłam, bo moj chłop dostał w nocy ataku kolki nerkowej i w efekcie wylądowaliśmy na IP. Dopiero o 5 dotarliśmy do domu, a zaraz już trzeba wstawać, tyle ze on nie idzie do pracy to poszedł spać, a ja muszę do szkoły Młodego zawiezc.

Rene ja na bezsenność nie cierpię, a spać nie mogłam, bo moj chłop dostał w nocy ataku kolki nerkowej i w efekcie wylądowaliśmy na IP. Dopiero o 5 dotarliśmy do domu, a zaraz już trzeba wstawać, tyle ze on nie idzie do pracy to poszedł spać, a ja muszę do szkoły Młodego zawiezc.

Witam się i ja. Jak mi się nie chce wstawać rano. U nas pogoda beznadziejna. Wczoraj wieczorem ładnie posypało śniegiem a dziś już deszcz i zrobiła się niezła ciapka.Ciężko się po tym idzie. A za chwilę muszę wyjść z roboty bo idę na badania lekarskie okresowe. W ogóle dzisiaj mam mnóstwo rzeczy do załatwienia.

O matko biedny, jak on to przeżył! :D

Myślałam, ze nie przeżyje. Nigdy nie miałam i nie chce mieć kołki nerkowej, ale porównywali to na IP do boli porodowych, tyle że jak po pół godzinie przyjechała kobieta rodząca, która tylko sapała jak ja skurcze łapały to stwierdzili, ze moj albo rodzi trojaczki albo jest jeszcze gorzej [emoji1] mowię wam, był biały, zielony, robiło mu sie zimno, gorąco, zalewał go taki zimny pot, rzygal jak kot, a jęczał jak cholera, jakby miał sile to by sie rozpłakał, ale nawet nie miał na to siły [emoji6] wpakowali w niego tyle leków p/bólowych, dopiero przy trzeciej kroplowce odzyskał świadomość i przestawało go bolec. A pózniej mnie pytał czy nikogo nienawyzywal z bólu [emoji23] na szczęście jakoś obeszło sie bez takich scen [emoji12]

A teraz nie wiem czy robić kawę czy isc spać. Cały dzien do doopy po zarwanej nocy [emoji54]

Witam sie i ja
Co by nie bylo to i tak zal chlopa..ponoc te kolki bola okropnie...u nas nadal zimno..niedospana jestem jak zwykle. Brzuch mnie boli od wczoraj jakbym zaraz miala malpe dostac[emoji18] moze co sie dzieje...hmmm zreszta nie interesuje mnie to. Co bedzie to bedzie [emoji1] dzis zniose sobie choinke , jak sie do niej dokopie[emoji14][emoji14] i moze w weekend juz ja wystroje. Ogolem u moich rodzicow w domu choinke ubiera sie albo w dzien wigilii albo ciutek szybciej jak kto woli...ja skolei ubieram tutaj ja szybciej bo chce zeby mala jak najdluzej sie nia nacieszyla. Ustroje troche tez mieszkanie,powiesze lampki i jedna choinke wyniose tez na taras. Bedzie bardziej goscinnie i przytulnie [emoji106][emoji7]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja. Jem śniadanko i lecę na monitoring ;-)
To moje testy łącznie z dzisiejszym
1480580444087.jpg

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Załączniki

• 1480580444087.jpg
    1480580444087.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 238
reklama
Witam sie i ja
Co by nie bylo to i tak zal chlopa..ponoc te kolki bola okropnie...u nas nadal zimno..niedospana jestem jak zwykle. Brzuch mnie boli od wczoraj jakbym zaraz miala malpe dostac[emoji18] moze co sie dzieje...hmmm zreszta nie interesuje mnie to. Co bedzie to bedzie [emoji1] dzis zniose sobie choinke , jak sie do niej dokopie[emoji14][emoji14] i moze w weekend juz ja wystroje. Ogolem u moich rodzicow w domu choinke ubiera sie albo w dzien wigilii albo ciutek szybciej jak kto woli...ja skolei ubieram tutaj ja szybciej bo chce zeby mala jak najdluzej sie nia nacieszyla. Ustroje troche tez mieszkanie,powiesze lampki i jedna choinke wyniose tez na taras. Bedzie bardziej goscinnie i przytulnie [emoji106][emoji7]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No pewnie bolą, jeszcze nigdy nic mnie tak nie bolało żebym wymiotowała z bólu.
Ja tez bym chciała zrobic świąteczny wystrój, ale nie wiem gdzie mam jakiekolwiek ozdoby [emoji23]

Do góry