Carmen24
Fanka BB :)
Hehe ja mam to samo, po tym remoncie nie moge sie odnalezc [emoji1][emoji1][emoji1] ale jak co bede szukac
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytam Ciebie i mam tak samo .... kuzwa Ty to się chociaz mobilizujesz do biegania i szacun za to .... trzeba się ogarnąć i z tym skończyć bo kuzwa zginije w dresie,bez małe up z samurajem na głowie .... [emoji53]Anula przez starania wiele człowiek zaniedbał. Siebie, bliskich, relacje ze znajomymi... czuje sie chyba w sobie pewien element wybrakowania. Dlatego zaczęłam biegać, żeby zrobic cos dla siebie, mieć ta godzinę kiedy nic mnie nie interesuje, kiedy wszystko jest nieistotne tylko to żeby nie paść po środku lasu [emoji23]
Wczoraj jak ta rodząca kobietę przywieźli to myślałam, ze sie rozpłacze, bo moj termin porodu przypadał na za 3 dni. A do tego ona tak dobrze wyglądała. Środek nocy, a ona uśmiechnięta, uczesana, ubrana i w ogóle, a ja pryszczata, w wyciągniętych dresach, z kołtunem na łbie, bo jak wstałam tak złapałam co pierwsze pod ręka i leciałam z nim do szpitala...
Czy ktoras bierze ten euthyrox 25n?? Macie jakies doswiadczenia? Sztuki uboczne??
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
A a jakie mam skutki uboczne zadnych same plusy wlosy skora sennosc minely teraz jak zwiekszalam dawke to dwa dni bylo mi slabo glowe mialam taka ciezka bolala ale tylko dwa dni teraz jest superJa tylko obiad robilam. Od rana cos robie. Moj zaraz do pracy.. A mi sie spac chce.
Czy ktoras bierze ten euthyrox 25n?? Macie jakies doswiadczenia? Sztuki uboczne??
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom