reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Artemida daj znać po monicie jak tam jajca Twoje [emoji38][emoji38][emoji38]

Dobry ..

Artemida no krecha ciemnieje-daj znać po monitoringu ja sprawa wygląda.

Agnes ozesz ...współczuję ...kiedyś miałam za małolata ataki bólowe nerek -człowiek był młody to wiesz kolczyk w pępku i bluzka z odkrytymy cielskiem -młody i szczupły [emoji38] ... to cierpiał kuzwa do dziś pamiętam jaki to był ból ... masakra ...

Carmen mówisz ze to juz czas na wyjęcie ozdób świątecznych?
W sumie Mikołajki Zaraz ....

Bum nic to chyba nie wyszło heh za to młody miał radoche a ja dziś garnek do szorowania [emoji35] ....psiutek mówisz zostaje ?[emoji4] a i dobrze -grunt to szczęście nie ważne ze w "kupie" a komu nie pasi to ma problem ..

Dziewczyny pytanie .... jedna z Nas starają się od jakiegoś czasu o dziecko a inne np.od lat .... każda z nas jest inna i inaczej przeżywa "porażki" ... Czy wy też macie wrażenie ze wasza samoocena,poczucie wartości i pewność siebie uległo zmianie ?
Ja przez to ze moje życie kręci się wokół staran zaniedbalam wiele rzeczy a w tym siebie .... eh

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Anula przez starania wiele człowiek zaniedbał. Siebie, bliskich, relacje ze znajomymi... czuje sie chyba w sobie pewien element wybrakowania. Dlatego zaczęłam biegać, żeby zrobic cos dla siebie, mieć ta godzinę kiedy nic mnie nie interesuje, kiedy wszystko jest nieistotne tylko to żeby nie paść po środku lasu [emoji23]
Wczoraj jak ta rodząca kobietę przywieźli to myślałam, ze sie rozpłacze, bo moj termin porodu przypadał na za 3 dni. A do tego ona tak dobrze wyglądała. Środek nocy, a ona uśmiechnięta, uczesana, ubrana i w ogóle, a ja pryszczata, w wyciągniętych dresach, z kołtunem na łbie, bo jak wstałam tak złapałam co pierwsze pod ręka i leciałam z nim do szpitala...

Anula przez starania wiele człowiek zaniedbał. Siebie, bliskich, relacje ze znajomymi... czuje sie chyba w sobie pewien element wybrakowania. Dlatego zaczęłam biegać, żeby zrobic cos dla siebie, mieć ta godzinę kiedy nic mnie nie interesuje, kiedy wszystko jest nieistotne tylko to żeby nie paść po środku lasu [emoji23]
Wczoraj jak ta rodząca kobietę przywieźli to myślałam, ze sie rozpłacze, bo moj termin porodu przypadał na za 3 dni. A do tego ona tak dobrze wyglądała. Środek nocy, a ona uśmiechnięta, uczesana, ubrana i w ogóle, a ja pryszczata, w wyciągniętych dresach, z kołtunem na łbie, bo jak wstałam tak złapałam co pierwsze pod ręka i leciałam z nim do szpitala...

Czytam Ciebie i mam tak samo .... kuzwa Ty to się chociaz mobilizujesz do biegania i szacun za to .... trzeba się ogarnąć i z tym skończyć bo kuzwa zginije w dresie,bez małe up z samurajem na głowie .... [emoji53]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Ja tylko obiad robilam. Od rana cos robie. Moj zaraz do pracy.. A mi sie spac chce.
Czy ktoras bierze ten euthyrox 25n?? Macie jakies doswiadczenia? Sztuki uboczne??

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
A a jakie mam skutki uboczne zadnych same plusy wlosy skora sennosc minely teraz jak zwiekszalam dawke to dwa dni bylo mi slabo glowe mialam taka ciezka bolala ale tylko dwa dni teraz jest super

reklama
Ja jak bylam z moim na pogotowiu na szycie to za pierwszym razem spotkalam kumpele jechala rodzic nie dalam rady rozplakalam sie tam w szpitalu wylam z godzine znalazl mnie moj m i pojechalismy po wino dwie butelki powiem wam ze pomogly powiedzialam dosc w styczniu zaczynam anty i mam to gdzies odstawilam clo pregnyl luteine nie wiem jak zareaguje moj cykl jaki dlugi bedzie albo krotki monitoringi odpuscilam testy tez czuje sie wolna w koncu mam taki spokoj ducha

Do góry