reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Wspolczuje, wiem jakie to wkurw.....
Sprobuj ze szpitalem moze ci pomoga!!!!

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No musze coś zrobić bo oszaleje. Moja mama miała czasem takie cyrki że przyszedł za szybko ale ona ma 46 lat to już ma prawo. Zresztą już jej lekarz powiedział że wchodzi w klimakterium...Ale u mnie? To jaja jakieś

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Kacha przykro mi.ale pamietaj nowy cykl nowe szanse. bedzie dobrze zobaczysz;-) ;)Artemida to faktycznie nie ciekawie.:sad:ps. powiedzcie mi dziewczyny czy jak odczuwam bol owulacyjny,jajniki, plecy i jest sluz plodny raczej to znaczy ze owulacja jest wlasnie teraz czy bedzie dopiero?

Temperatura mierzona 4 godziny pózniej niż zawsze, po bardzo intensywnej nocy i alko. Poszłam spać o 2:50 a wstałam o 10 [emoji53] cały wykres sie rypnal [emoji6]
f27c647b35fa3fe106883417d31e2822.jpg

Hej dziewczyny u mnie chyba po owu temp troszkę zwrosla...

Moj P znalazła szczeniaka w worku jak wracał z pracy , mam sajgon 2 domu bo go wziął do domu , teraz musze jej domku szukać...

wff2krhmvaem9yip.png

Na razie ciągle lata , P szedl z pracy przez takie hołdy i ją znalazł , siedziała bidulka w worku... Nie chxe jej oddqwac do schroniska ani oddać byle komu... Ale komus musze..
1480249838347.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1480249838347.jpg
    1480249838347.jpg
    58,6 KB · Wyświetleń: 201
reklama
Bum ale piękny piesio, duży bedzie raczej, cos z owczarkiem moze, piękna jest, bidulka [emoji54]

Do góry