reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No ciężko ze zmianą lekarza z Holandii u tej dopiero 2 razy byłam. Niestety tu nie mam takiego wyboru że nie ten to inny lekarz z sumie to rodzinny mi dał skierowanie do szpitala a szpital wyznaczył mi lekarza prowadzącego. To tak od dupy strony trochę. Muszę do niej iść na pewno. Ale pewnie w poniedziałek nie da rady do niej iść więc pewnie dopiero we wtorek nas wcisną jeśli zadzwonimy w poniedziałek

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

reklama
A w Holandii każdy przypadek człowieka najpierw ogląda i wystawić opinie lekarz rodzinny i to mnie wnerwia :mad: do specjalisty trzeba pisać specjalna kartę choroby itd inaczej zapomnij że do specjalisty się dostaniesz

A w Holandii każdy przypadek człowieka najpierw ogląda i wystawić opinie lekarz rodzinny i to mnie wnerwia :mad: do specjalisty trzeba pisać specjalna kartę choroby itd inaczej zapomnij że do specjalisty się dostaniesz

No to faktycznie nie jest łatwo .... kurcze no oby ta lekarka coś sensownego powiedziała ... ja myślę że jak już Ci clo przepisała to powinna obrazu po @ zrobić usg żeby zobaczyć jak sytuacja wygląda i potem ok 10dc no i po przypuszczalnej ovu coby zobaczyć czy pękł pęcherzyk ....i po ovu dupek .... musisz z nią jakiś plan opracowac

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Dobry dzień ... [emoji41]

Zapraszam [emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Dobry [emoji14]
Ja tez sie kawkuje [emoji477][emoji477][emoji477]
Pokupowalam sobie wczoraj sexy ciuszki. Pojechalismy do takiego zajebiste...go centrum..dziewczyny znalazlam taki fajny sklep, wszystko eleganckie a zarazem sexy. Jak bede szla na wigilie z moim to wstawie wam foteczke [emoji51] ceny tez byly przystepne. Buciki oczywiscie wczorja tez dostalam hhehee. Wrocilam z pelnymi worami [emoji1][emoji1]
Artemida takie plamienie moze byc implantacja (niektore kobitki maja zywa krew i myla to z okresem), moze tez to byc owulcja- moze cos sie przesunelo albo nak jak anula pisze: brak progesteronu.....
Ja w zeszlym cyklu mialam takie plamienia z zywa krwia wlasnie od 18-23 dc. Tyle ze ja wtedy bralam inofem....ale jak okazalo gin mi powiedzial,ze takie plamienie to nic takiego.
Ogolem wiesz kazdy przypadek jest inny. Umow sie na wizyte i zeby bylo smieszniej rozplacz sie, ale tak zeby babka zrozumia ze ci bardzo zalezy!!! Tos niech cie kurde czesciej przejrzy na usg!!! Pogadaj z twoim mezem i niech on tez jej powie!!!!

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry [emoji14]
Ja tez sie kawkuje [emoji477][emoji477][emoji477]
Pokupowalam sobie wczoraj sexy ciuszki. Pojechalismy do takiego zajebiste...go centrum..dziewczyny znalazlam taki fajny sklep, wszystko eleganckie a zarazem sexy. Jak bede szla na wigilie z moim to wstawie wam foteczke [emoji51] ceny tez byly przystepne. Buciki oczywiscie wczorja tez dostalam hhehee. Wrocilam z pelnymi worami [emoji1][emoji1]
Artemida takie plamienie moze byc implantacja (niektore kobitki maja zywa krew i myla to z okresem), moze tez to byc owulcja- moze cos sie przesunelo albo nak jak anula pisze: brak progesteronu.....
Ja w zeszlym cyklu mialam takie plamienia z zywa krwia wlasnie od 18-23 dc. Tyle ze ja wtedy bralam inofem....ale jak okazalo gin mi powiedzial,ze takie plamienie to nic takiego.
Ogolem wiesz kazdy przypadek jest inny. Umow sie na wizyte i zeby bylo smieszniej rozplacz sie, ale tak zeby babka zrozumia ze ci bardzo zalezy!!! Tos niech cie kurde czesciej przejrzy na usg!!! Pogadaj z twoim mezem i niech on tez jej powie!!!!

U mnie jest tak ze to tylko on mówi. Ja nie znam dobrze angielskiego, ja coś powiem a on przetłumaczy.

Ale i tak jest po gdybaniu dzis już na maksa się rozkreciło, lecą skrzępy krwi także to @ na bank i te bóle jak przy okresie także w 18 dc miałam 1dc, jutro postaramy się jechać do szpitala zapytać się czy chociaż na chwilę nas przyjmie bez umówienia się :-(

Witam się z kacem i kawą [emoji33][emoji12]
Nie wiem nawet jak temp, bo codziennie mierze o 6 a dzis o 10 i ni jak adekwatne to nie jest [emoji20]

Hejka :-) a ja siedzę na uczelni he he :-)
Wiecie co test wyszedł wyraźny, ale śluz całkowicie bezpłodny , wiec jestem w kropce i chyba juz porzucę te testy owu bo to co widzę codziennie dobija mnie i nie wiem o co chodzi .. tym bardziej , .ze nic nie wskazuje na owu wgl mnie była koło 11 dc ech

reklama
U mnie jest tak ze to tylko on mówi. Ja nie znam dobrze angielskiego, ja coś powiem a on przetłumaczy.

Ale i tak jest po gdybaniu dzis już na maksa się rozkreciło, lecą skrzępy krwi także to @ na bank i te bóle jak przy okresie także w 18 dc miałam 1dc, jutro postaramy się jechać do szpitala zapytać się czy chociaż na chwilę nas przyjmie bez umówienia się :-(

Wspolczuje, wiem jakie to wkurw.....
Sprobuj ze szpitalem moze ci pomoga!!!!

Do góry