reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Karola moze internet przekroczył limit albo dzwoniłaś pod jakoś extra płatny numer?
Anula moja uwielbia być w ciągłym ruchu, bez przerwy by mogła biegać [emoji46] czasem mnie to doprowadza do szału [emoji6]
No właśnie nie bo bilingi sprawdzałam. Tu jest coś w umowie i kwocie abonamentu pokręcone. W piątek mąż będzie dzwonił i wyjaśniał.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Karola tez miałam podobna sytuacje okazało się ze po np 6 Mc trwania umowy mój abonament przez kolejne 6mc będzie wyższy .... najlepiej zadzwonić na infolinię i się dowiedzieć ....
Mogłabyś juz urodzić nooo [emoji38] jedz do gina może coś poradzi .... a skurcze jakieś odczuwasz czy coś ?

Bum a może od tych ziół tak cię boli ... może dawkę zmniejsz albo co .... hmm ?

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Karola tez miałam podobna sytuacje okazało się ze po np 6 Mc trwania umowy mój abonament przez kolejne 6mc będzie wyższy .... najlepiej zadzwonić na infolinię i się dowiedzieć ....
Mogłabyś juz urodzić nooo [emoji38] jedz do gina może coś poradzi .... a skurcze jakieś odczuwasz czy coś ?

Bum a może od tych ziół tak cię boli ... może dawkę zmniejsz albo co .... hmm ?

Jako takich skurczy nie mam. Tylko cmi jak na @. Dzisiaj mnie trochę złamało. Czuję się jakbym grypę miała zaraz dostać..

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

karola moze to dobry objaw? [emoji4]
Moja siostra w każdej ciąży przed porodem miała wymioty i biegunkę na drugi dzień wiedziala ze bedzie rodzic [emoji2][emoji2]

Anula po ziolkach wydaje mi się , ze nie .. Jajniki mnie nie bola.. [emoji53]

agnesis no ja mialam jeden dzień co na kibelku sobie siedziałam hehe [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

Łeb mi dzis pęknie w pół chyba. Od rana boli i przestać nie chce cos, na chwile po tabletkach puszcza i za pół godziny znow boli [emoji20]

karola moze to dobry objaw? [emoji4]
Moja siostra w każdej ciąży przed porodem miała wymioty i biegunkę na drugi dzień wiedziala ze bedzie rodzic [emoji2][emoji2]

Anula po ziolkach wydaje mi się , ze nie .. Jajniki mnie nie bola.. [emoji53]

agnesis no ja mialam jeden dzień co na kibelku sobie siedziałam hehe [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png
Bum bo wiesz może coś powoduje ci rewolucję w jelitach albo co ... a ile razy dziennie to pijesz ?

Karola a poczytaj bo wiesiołek tak jak pomaga zajść w ciążę tak w ciąży powoduje przyspieszenie porodu a noz[emoji38]

1x na noc tylko a rano biorę donga w kapsulce.. Choć pisze żeby brać 2x1 ja biorę raz...
Pije miętke chyba 3x dziennie i narazie jest ok [emoji4]
Kiedy macie kiermasz aniołków?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
1x na noc tylko a rano biorę donga w kapsulce.. Choć pisze żeby brać 2x1 ja biorę raz...
Pije miętke chyba 3x dziennie i narazie jest ok [emoji4]
Kiedy macie kiermasz aniołków?

wff2krhmvaem9yip.png
No nie ma co przesadzać [emoji4]

A kiermasz to od grudnia się zacznie ...ale powiem Ci ze juz mi się te anioły śnią po nocach wiec póki co przerwę zrobiłam [emoji41]
20161117_131223.jpg
20161117_131037.jpg
20161116_132606.jpg

Załączniki

• 20161117_131223.jpg
    20161117_131223.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 263
  • 20161117_131037.jpg
    20161117_131037.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 270
  • 20161116_132606.jpg
    20161116_132606.jpg
    49,3 KB · Wyświetleń: 266
Do góry