reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

cześć laseczki!
Wczoraj dałam auto do naprawy i teraz przez następne dni będę siedzieć jak na szpilkach i czekać na tel. z info ile naprawa mnie będzie kosztowała. Mamy podejrzenia że z 1200 zł poleci. A w sierpniu ledwo co płaciłam za naprawę turbiny 1100 zł. Tak się wczoraj wkurzyłam na to auto. Zamiast odkładać na nowe to w stare będę inwestować.W dodatku święta idą więc i kasa też się przyda.

reklama
cześć laseczki!
Wczoraj dałam auto do naprawy i teraz przez następne dni będę siedzieć jak na szpilkach i czekać na tel. z info ile naprawa mnie będzie kosztowała. Mamy podejrzenia że z 1200 zł poleci. A w sierpniu ledwo co płaciłam za naprawę turbiny 1100 zł. Tak się wczoraj wkurzyłam na to auto. Zamiast odkładać na nowe to w stare będę inwestować.W dodatku święta idą więc i kasa też się przyda.

Samochód to wieczna skarbonka. Ja w swoj tez ciagle wkładam, mamy chyba najbardziej ch*jowe drogi w kraju i ostatnio amortyzatory poszły, a teraz słyszę ze chyba kolejne, albo cos związane z nimi, bo przy kołach słyszę jak cos trze, a klocki hamulcowe mam nowe, wiec to na pewno cos od tych dziur na ulicy [emoji35] szlak mnie trafia [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi Pani stwierdziła, ze problemów nie widzi większych. Ładnie czyta, pisze, liczy. Jakis tam test na iloraz inteligencji mu robiła. Zaleciła ograniczenie multimediów, badanie słuchu i wzroku. I wlasnie siedzę i szukam okulisty [emoji6] bedzie jeszcze miał w poradni wizytę u psychologa i dopiero wtedy bedzie cała opinia.
Podobno jest lewooczny [emoji50]

Hej z rana[emoji4]

Kacha, ja też się dziś zdenerwowałam bo też nam auto umarło, a właściwie śmierci klinicznej dostapilo. Rano mąż do sklepu chciał jechać i dupa. Akumulator wysiadł. Dobrze że mamy jeszcze drugie, ale w planach miałam dzisiaj załatwić jeszcze kilka spraw no a teraz w domu muszę siedzieć. Dobrze że to małe auto to i akumulator tani...

Agnesis, ja choćbym chciała to nie potrafię bez forum. Muszę tu zajrzeć żeby chociaż poczytać co tam u Was...

Artemida, [emoji110][emoji110][emoji110]

Carmen, może to nie @ się zbliża tylko faktycznie ovu się przesunęła. Ja mogę potwierdzic że testy ovu wygrywają ciążę bo sama miałam pozytywny.

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Nessi Pani stwierdziła, ze problemów nie widzi większych. Ładnie czyta, pisze, liczy. Jakis tam test na iloraz inteligencji mu robiła. Zaleciła ograniczenie multimediów, badanie słuchu i wzroku. I wlasnie siedzę i szukam okulisty [emoji6] bedzie jeszcze miał w poradni wizytę u psychologa i dopiero wtedy bedzie cała opinia.
Podobno jest lewooczny [emoji50]

Prawa ręka, lewe oko, prawa noga ? a ucho ?

Ucho niewiadomo. Ale i tak już pokręcone bo powinno być prawa ręka, prawe oko albo lewa ręka, lewe oko. Czekam na termin badania słuchu i zobaczymy.

reklama
Do góry