reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis a no chyba , ze tak hehe [emoji6] ale dwie w cyklu też maga być [emoji4]

Mnie dziś mega brzuch boli , mam nadzieję, że@ wstrzyma się jeszcze z 2 dni hehe [emoji38]
Choć powinna być za 2 dni .

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
powiem wam dziewczyny ze odkąd zaczęliśmy się starać o dzidziusia to moje życie kręci się tylko wokół tego.to dopiero mój drugi cykl starań a ja już mam czasem dość.ciągle myślę tylko o tym. nie wiem jak wy dziewczyny dajecie radę tak długo...nie wiem co mi się dzieję.mam takie mieszane uczucia.tu chcę mieć dzieciątko szukam objawów a jak pomyślę że może coś jest na rzeczy to panikuję.a co jeśli okaże się że jestem?i tysiąc myśli na minutę.jak sobie poradzę,jak powiem innym,jak moje życie będzie wyglądało z trójką dzieci itd..czy ja jestem jakaś nienormalna?jakieś wahania nastroju mam i niepewność.jejku ja jestem jakaś dziwna.masakra..:-( :(dziewczyny sorki za ten post ale chyba musiałam wyrzucić to z siebie.tylko dlaczego jeśli staram się o dziecko mam jakieś takie myśli?:(

Bum myśle, ze to były Twoje kreseczki [emoji4]
Wiem, ze mierzenie temp od środku cyklu sie nie liczy, ale jakby tak zostało u mnie w gorze to byłoby obiecująco [emoji12][emoji1]
Prawdopodobnie dzis 6dpo [emoji6]
1478422681-0e1adt.jpeg

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Jaka apke uzywasz ? [emoji34][emoji16]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Carmen a może były to twoje testy hehe , moje na pewno nie hehe [emoji6]

Judytka ty sie o trzecie starasz?

ada hop hop a ty nasz czytasz czasem? [emoji4] co u ciebie !

bananka , Wonderful, Zuza , Mum TuBe a co u was jak tam?

wff2krhmvaem9yip.png

Dzien dobry
Judytka nie przejmuj sie, wyrzucaj z siebie tyle ile chcesz. To normalne. Po to tu jestesmy
Ja mam niekiedy obawy czy dam rade z dwojka . . Ale problem zebym teraz zaszla. Bo im bardziej chce tym bardziej nic.mi nie wychodzi....
Dzis mam lenia , temp dzis nie zmierzylam, bo po 6 sie obudzilam wiec lipa, a ja zawsze mierze o 7.
Ledwo co spalam wiec dzis na pewno bedzie spanko popoludniowe a przed nim gwalt hehe [emoji1][emoji1][emoji1]
Cycki jak wam pisalam od wczoraj mnie bola wiec okres juz tuz tuz..

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Carmen no u mbie podobnie hehe , kiedys mi sie snily tez dwie i rano była jedna [emoji23] z mała na usg śniło mi się, że to siurek mały a była pipka hehe [emoji5]więc jak będzie kiedyś test o negatywnym teście to będzie to [emoji1]

wff2krhmvaem9yip.png

bum tak ja się o trzecie staram.moi synowie są już duże chłopaki 10,5 i 8 lat a mi się tak marzy córcia;)wiem że moje marzenie może się nie spełnić ale co by nie było to będę kochać równie mocno:tak:dzięki Carmen za dobre słowo:)

reklama
Carmen apka to MyDays. Chciałam ta apke co ma Bum ale chyba nie ma na iphona bo znaleźć nie mogłam [emoji53]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Do góry