reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum temperatura ładnie do góry się pnie to może coś z tego wyjdzie:)!
Carmen testy czasem kłamią więc lepiej zdać się na siebie.

Ja w tym momencie jestem w 2 dc i podbrzusze mi rozrywa

reklama
Bananka oj jednak @ przyszła , ale kurcze wcześnie coś , bo u Ciebie owu późno była ... Hmm.. Kiedy następna @?

wff2krhmvaem9yip.png

Nessi farbowalas już?? [emoji5]
No u mnie wychodzą czerwone [emoji23] na zdj mi tego nie łapie tak [emoji38] a dziś szamponetki mi przyszły , więc mogę odświeżac kolor co tydzień [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

Nessi farbowalas już?? [emoji5]
No u mnie wychodzą czerwone [emoji23] na zdj mi tego nie łapie tak [emoji38] a dziś szamponetki mi przyszły , więc mogę odświeżac kolor co tydzień [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png
No właśnie mam to dziadostwo na głowie :D
Aż się boję co wyjdzie ..po 10 min. nadal są rude ....

Ino musialam schować przed P bo o niczym nie wie [emoji23][emoji23]
1477579385909.jpg

A taki jest niby z fotek mój kolor [emoji38]
1477579420758.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1477579385909.jpg
    1477579385909.jpg
    76,3 KB · Wyświetleń: 200
  • 1477579420758.jpg
    1477579420758.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 206
Nessi musisz się pokazać mi , wiesz o tym ! [emoji5] z kolorkiem jaki był i ten co masz [emoji6] na privka lub na zamkniętym [emoji4]
Będzie ładnie ! [emoji104]

wff2krhmvaem9yip.png

Ino musialam schować przed P bo o niczym nie wie [emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 780258

A taki jest niby z fotek mój kolor [emoji38]
Zobacz załącznik 780259

wff2krhmvaem9yip.png
Ja pierdziele ...Tobie we wszystkim ładnie! Nawet gdybyś sobie różowe czy fioletowe pierdzielnęła :)
Ja to bym musiała śmigać po czarną farbę :D I się zastanawiam czy teraz nie będę musiała ...:D Kto normalny na ciemny brąz bierze sobie ciemny blond ?:p No tylko ja ...Na odrostach bedę miała kurna brązowe a na farbie rude :D:D:D

Chowaj, chowaj ... :) Facet nie musi o wszystkim wiedzieć! :)

Nessi musisz się pokazać mi , wiesz o tym ! [emoji5] z kolorkiem jaki był i ten co masz [emoji6] na privka lub na zamkniętym [emoji4]
Będzie ładnie ! [emoji104]

wff2krhmvaem9yip.png
Ja wklejałam tu kiedyś kolor, a teraz to za późno by Ci fote przed dać :p Ja sobie fotek nie strzelam :D Widziałaś co mam na FB - tematycznie tylko, nie personalnie :p Więc nie mam po co fotek SE pykać :) Jak się nie popłacze to wkleję kolor :p obecny ..

reklama
Nessi fioletowe miałam , alhe od spodu kiedyś , kiedyś , jedynie jakie mi nie pasowały 100% to czarne , strasznie zle sie czulam [emoji23]

Nie będzie tak zle , ale mozesz mieć jakaś poświatę tego nowego kolorku tylko, obejrzymy [emoji16]

On potem za dużo miauczy hehe , a po co aż tyle itp , dobrze , ze miał na 13 do pracy bo kurier przed chwilą był [emoji38]

Ciekawe jaki mi wyjdzie z tej szamponetki bo ci pokaże zdj podgladowe jaki to kolor [emoji87]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry