Artemida90
Fanka BB :)
Artemida w Irlandii jest tak samo. Nie dla dzieci i nie dla zwierząt :/
Tak samo mamy te nieszczęsne dywany i ostatnio plamy zeszły pięknie sodą oczyszczoną zmieszaną z wodą. Polecam!
Dziękuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Artemida w Irlandii jest tak samo. Nie dla dzieci i nie dla zwierząt :/
Tak samo mamy te nieszczęsne dywany i ostatnio plamy zeszły pięknie sodą oczyszczoną zmieszaną z wodą. Polecam!
paczka sody, na około pół litra wody i troszkę poszorowałam w sumie bez wysiłku i wszystko zeszłoDziękujewypróbuję
(jakiś przepis? proporcje?)
Dziekujerozpieszczone na maksa te gnidy
Wykladziny sa bleh, jak pomysle co moze kryc sie w ich czelusciach to az mam ciarki. Wszedzie mam panele bo ja musze miec mozliwosc umycia podlogi, inaczej bym chyba zwariowala [emoji33]
A jak pomysle w jakim stanie moje psy czasem wracaja ze spaceru i co wnosza ze soba do mieszkania to wykladzina zapewne stworzylaby swoj wlasny ekosystem [emoji23] raz w tygodniu mopuje chlorem podloge.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
paczka sody, na około pół litra wody i troszkę poszorowałam w sumie bez wysiłku i wszystko zeszło
powinno dać radęPytanie czy moje zaschnięte plamy puszczą![]()