reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Eolinka chyba dopiero tęczowa 1go testuje [emoji6]

Agnesis mmmmm a jakie piwko pijesz ? [emoji4] jutro idziesz do pracy? [emoji14]

Quwa ja na apce siedze i czasem jak zalatana jestem to w pospiechu piszę a potem widzę , ze albo literki przekręca albo zjada [emoji41][emoji16]

Nesssi pipeczko gdzieś jest [emoji182]

Ciężarówki jak sie macie halo , halo??
Tyneczka ? [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola [emoji777]
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa[emoji777]
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

reklama
Rany, dziewczyny jak Wy produkujecie. Szał ciał normalnie[emoji4]

Witaj Eolinka, czasem zdarza się ze post ucieknie zwłaszcza jak jest dużo osób, a nasze forum przeżywa drugą mlodosc[emoji4]

Wybaczcie ze nie odniosę się do każdej z osobna.
To chociaż ogółem.

Co do inofem to też to piłam chociaż moje cykle to zawsze regularne były. Mniej więcej 26-29 dni ale moja gin stwierdziła ze nie zaszkodzi A może pomóc bo zawiera kwas foliowy i ten myo-inozytol czy jakos tak. To drugie ma też pomóc z pecherzykami ale co to już nie pamiętam.Swoją drogą mam 20 saszetek i jak któraś chce to priv i dogadamy się.

Co do badań to lepiej nie zwlekać. Większość badań wykonuje się między 3-5 dniem cyklu. Tylko progesteron 7 dni po ovu.

Agnesis, jak prawnik uważa ze sprawa jest na twoja korzyść to ja bym się nie zastanawawiala tylko składała pozew.

To chyba tyle narazie. A ja dzisiaj zaczęłam swirowac. Wpadłam w panike ze nie wyrobie się z wyprawka. Tak ten czas zapieprza ze boje się ze mi to braknie[emoji52]

Już podjęłam decyzje, że składam pozew, czekam na jego treść na maila i do sądu. Chociaż koszty prawnika mi się zwrócą jak wygram :-D:-D

Eolinka chyba dopiero tęczowa 1go testuje [emoji6]

Agnesis mmmmm a jakie piwko pijesz ? [emoji4] jutro idziesz do pracy? [emoji14]

Quwa ja na apce siedze i czasem jak zalatana jestem to w pospiechu piszę a potem widzę , ze albo literki przekręca albo zjada [emoji41][emoji16]

Nesssi pipeczko gdzieś jest [emoji182]

Ciężarówki jak sie macie halo , halo??
Tyneczka ? [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum żywiec biały, fajny ma posmak. Chociaż ja to chyba nie dla smaku powinnam pić, od razu pół litra czystej :p haha
Mam urlop od dzis ;) całe 8 dni

agnesis no juz duzy chlopak to skargi musza być [emoji4]

karola duzo ci jeszcze brakuje z wyprawki? [emoji6]
O inofemie prosze o info na priv

wff2krhmvaem9yip.png

Bum żywiec biały, fajny ma posmak. Chociaż ja to chyba nie dla smaku powinnam pić, od razu pół litra czystej[emoji14]haha
Mam urlop od dzis ;) całe 8 dni
Oooo dobre te piwko w Brennej co wieczorek prawie pilismy [emoji4]
8 dni , dziewczyno zanudzisz sie w domu ha [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

To to informuj na bieżąco. My tu będziemy mocno zaciskaly kciuki&&&&& A niech ma picza jedna za swoje[emoji4]

Sprawa może się zacząć za minimum pół roku :-D:laugh2::ninja2:
Dlatego póki nie mam nowej pracy wnioskuje o przywrócenie do pracy, jak znajdę pracę to w trakcie mogę zmienić wniosek na odszkodowanie za nieuzasadnione zwolnienie.

Bum, no jeszcze zamowie pościel do łóżeczka z ochraniaczem. Z ciuszkow to kilka sztuk nowych bo tak to mam dużo używanych od koleżanki. Kosmetyki do pielęgnacji maluszka no i takie akcesoria jak butelka, łańcuszek do smoczka, laktator itp.

Oooo dobre te piwko w Brennej co wieczorek prawie pilismy [emoji4]
8 dni , dziewczyno zanudzisz sie w domu ha [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Ależ oczywiście, przecież marzę o tym żeby iść szybko do mojej ukochanej pracy :rofl:

reklama
karola no to jeszcze trochę brakuje...
Tylko nie kupuj duzo pampersow 1 , moja miala tylko do odpadniecia pepolka a potem zdecydowanie 2 lepsze były [emoji4]

agnesis no będzie się tesknic za pracą będzie , ale cale szczęście masz nas [emoji127][emoji129][emoji130][emoji171]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry