reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja Ci się szczerze przyznam ze nie robiłam drugiej bety, ale pierwsza robiłam dzień po spodziewanej @. Wynik był ponad 500. W poniedziałek byłam na becie A w środę u lekarza po dupka. Moja gin zapobiegawczo kazala mi ho brać bo wiedziała jak długo się staraliśmy.

Rene wyglądasz jak osoba która ma do czynienia z fitnesem albo czymś podobnym. Figura jak talala.

Dzięki dziewczyny. Miło to czytać. Brzuch niech rośnie ważne żeby wszystko bylo ok . Reszta sie nie liczy. Za was tez trzymam kciuki a w grupie zawsze raźniej :-)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobiłam i normalnie cieszę się jakby to był test ciążowy. Pytanie czy owu faktycznie będzie czy to hormony kłamią.
1471454697996.jpg

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1471454697996.jpg
    1471454697996.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 166
Artemida, ja bym już chłopa w obroty brała[emoji38] Powiem Ci ze bycie zdrowym i mieć problem z zajściem to chyba gorsze bo wtedy nic nie możesz zrobić tylko liczyć na cud.
Już go biorę ;-) albo on mnie [emoji56]

Ale czasem zastanawia mnie to czy na prawdę odczuwam przyjemność z tego czy tylko dąze do ciąży.

Wiem wiem to dopiero 6 cykl starań ale myślenie mi się załącza. Głupia chyba jestem. Mój bardziej jest spokojny o to. Chciałabym mieć jego spokój

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale zescie naskrobaly...
Bylam z mala na placu zabaw , potem w sklepie i robie bigosik na jutro [emoji4]

Nessi pojde , jutro zadz ...
Choc juz sie przyzwyczailam do tych cykli [emoji20]

Oleczka zagubiona niestety...
Brzuszek sliczny [emoji7]
Gabrys rosnie [emoji170]

Rene a kiedy ostania @ byla?..
Extra brzus i figurka [emoji7]

Nessi ale nam smaki robisz [emoji14]

Karolo co to voodooo? [emoji39]
Straszna jest ta @ , zalamuje czlowieka [emoji26]

Artemida no oby jutro byla ciemniejsza ! [emoji6]

A ja cos dola zlapalam , mam nadzieje , ze przejdzie !

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169][emoji777]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog

reklama
Do góry