reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dopiero weszłam na forum, patrzę i zawał ile tego nadrukowalyscie. Zaczynam czytać, czytam, czytam i kolejny zawał:

Tynka, GRATULUJE[emoji4]

To nie są cienie cienia tylko kreski jak w pysk strzelił. Matko jak ja się cieszę. Tak bardzo Wam wszystkim kibicuje i cieszę się z każdego pozytywnego testu jakbym to sama robiła. Jutro beta, która N nie oszukujmy się będzie pozytywna[emoji1]

Nessi, to jest chyba najpiękniejszy portret jaki w życiu widziałam. Masz małego artystę w domu. Mąż pewnie kipie z dumy[emoji4]

Bum, może voodoo albo coś w tym stylu i @ przyjdzie A nie robi z człowieka wariata...

Oleczka, zgrabnuitka jesteś[emoji4]

Rene, ty chudzino...

Anula, hop hop!!!

reklama
Oleczka piękny brzuszek! A jaki już duży!

Rene to twoja pierwsza ciąża? Taka szczuplizna z ciebie a brzuszek całkiem całkiem odstaje! Super:-)

Karola jestem w takim szoku, że jak zobaczę jutro ładna betę powyżej 50 to dopiero zacznę wierzyc. W dodatku brzuch mnie dziś cały dzień boli i to dość mocno. Wezmę luteine i magnez co myślicie?

Nessi genialny masz ten piekarnik...i ciacho i te mięsko wygląda obłędnie!

Bum szkoda ze negatyw...dziewczyny mają rację. Gin koniecznie i nie bój się tego clo. Dzięki niemu mnóstwo dziewczyn zaszło w ciążę.

Karola a ja kurcze właśnie nie chciałam robić drugiej żeby się przyrostami nie stresować. Jutro po wyniku napisze do ginekologa i się umówię na wizytę. A ja myślałam że jak już zajdę to przestanę tak schizować...

Eveee moje testy mialy stezenie 20 a drugi 25 i dlatego tak liczę że będzie powyżej 50 chociaż. W sumie nie były takie bladziochy. Na żywo naprawdę wyraźne kreski miałam na nich.

Karola a ja kurcze właśnie nie chciałam robić drugiej żeby się przyrostami nie stresować. Jutro po wyniku napisze do ginekologa i się umówię na wizytę. A ja myślałam że jak już zajdę to przestanę tak schizować...

Eveee moje testy mialy stezenie 20 a drugi 25 i dlatego tak liczę że będzie powyżej 50 chociaż. W sumie nie były takie bladziochy. Na żywo naprawdę wyraźne kreski miałam na nich.
Ja chyba nigdy nie przestanę się martwić. Już 12 tc, a obawa ciągle jest...

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry