reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dopiero weszłam na forum, patrzę i zawał ile tego nadrukowalyscie. Zaczynam czytać, czytam, czytam i kolejny zawał:

Tynka, GRATULUJE[emoji4]

To nie są cienie cienia tylko kreski jak w pysk strzelił. Matko jak ja się cieszę. Tak bardzo Wam wszystkim kibicuje i cieszę się z każdego pozytywnego testu jakbym to sama robiła. Jutro beta, która N nie oszukujmy się będzie pozytywna[emoji1]

Nessi, to jest chyba najpiękniejszy portret jaki w życiu widziałam. Masz małego artystę w domu. Mąż pewnie kipie z dumy[emoji4]

Bum, może voodoo albo coś w tym stylu i @ przyjdzie A nie robi z człowieka wariata...

Oleczka, zgrabnuitka jesteś[emoji4]

Rene, ty chudzino...

Anula, hop hop!!!

reklama
Oleczka piękny brzuszek! A jaki już duży!

Rene to twoja pierwsza ciąża? Taka szczuplizna z ciebie a brzuszek całkiem całkiem odstaje! Super:-)

Karola jestem w takim szoku, że jak zobaczę jutro ładna betę powyżej 50 to dopiero zacznę wierzyc. W dodatku brzuch mnie dziś cały dzień boli i to dość mocno. Wezmę luteine i magnez co myślicie?

Nessi genialny masz ten piekarnik...i ciacho i te mięsko wygląda obłędnie!

Bum szkoda ze negatyw...dziewczyny mają rację. Gin koniecznie i nie bój się tego clo. Dzięki niemu mnóstwo dziewczyn zaszło w ciążę.

Karola a ja kurcze właśnie nie chciałam robić drugiej żeby się przyrostami nie stresować. Jutro po wyniku napisze do ginekologa i się umówię na wizytę. A ja myślałam że jak już zajdę to przestanę tak schizować...

Eveee moje testy mialy stezenie 20 a drugi 25 i dlatego tak liczę że będzie powyżej 50 chociaż. W sumie nie były takie bladziochy. Na żywo naprawdę wyraźne kreski miałam na nich.

Karola a ja kurcze właśnie nie chciałam robić drugiej żeby się przyrostami nie stresować. Jutro po wyniku napisze do ginekologa i się umówię na wizytę. A ja myślałam że jak już zajdę to przestanę tak schizować...

Eveee moje testy mialy stezenie 20 a drugi 25 i dlatego tak liczę że będzie powyżej 50 chociaż. W sumie nie były takie bladziochy. Na żywo naprawdę wyraźne kreski miałam na nich.
Ja chyba nigdy nie przestanę się martwić. Już 12 tc, a obawa ciągle jest...

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry