reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej :blink:jest tu ktos kto bedzie testował pod koniec miesiąca? :sorry:To moj pierwszy cykl starań o drugie dziecko,jak narazie pracujemy z mezem ostro ☺☺

reklama
Carmen na innych wątkach i niektórym dziewczyna wychodziły te testy , no ale lepiej takiego z apteki [emoji6]
Głowa do góry , będzie miała być ciąża to będzie [emoji4]

Artemida a fakt zapomniałam , ze ty nie w PL jesteś [emoji53] przewalone tam macie...

Eolinka ktoś na pewno , ale kto... Powodzenia [emoji6]

Ide spać , dobrej nocy ! [emoji6]

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
ZONABOBA 18.08 - monitoring
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Ostatnia edycja:
Masakra , ja już wstaje 3 razy na siku i nie mogę zasnąć , do tego koszmary :-/ leżę w łożku i słucham koguta :-/ , chyba ze to matka natura wie więcej i przygotowuje mnie do wstawania co 2 godziny w nocy , bo moje dziecko nie będzie miało zamiaru spać w nocy :-/ takie rozmyślenia o 5 rano , idę spróbować zasnąć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie. Ja ten cykl spisalam na straty bo wciaz czekam na 1 @ po poronieniu. Obecny sluz mleczno-rozowy wiec dupa. Tymczasem pierwszy raz pojechalam do poleconego prywatnego gin, opowiedzialam swoja historie. Powiedzial ze wstepnie podejrzewa zespol antyfosfolipidowy. Zrobil usg a tam 2 dominujace pecherzyki. Jeden z prawego , drugi z lewego jajnika. Jak to powiedzial:prosze dzisiaj sie porzadnie bzyknac bo w kazdej chwili moga peknac. I powiedzcie mi jak sie ma sluz do owulacji ? Ni jak. Ja juz czekalam na okres bo sluz rozowy sie robi... Ale chociaz w koncu jakas konkretna wizyta. A nie tam na nfz pitu pitu. I jak zajde mam brac aspiryne. Przepisal badania ale ni huja nie moge rozczytac ☹️ i kazal je zrobic zanim zajde. Czyli jutro [emoji23][emoji23] w zyciu mnie zaden lekarz tak na duchu nie podniosl. Milego wieczoru dziewczyny [emoji8][emoji8]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Jak dowiesz się jakie to badania Ci na skierowaniu napisał to daj znać. Na zespół antyfofolipidowy ogólnie badania są drogie, jak czytałam dziewczyny wydają po ponad 1000zł, ale jeśli nic nie mówił że takie drogie to może coś innego wymyślił. Jakaś krzepliwosc krwi, ddimery... lekarze mają większa wierzę od nas ;)
A zapytam, bo nie pamiętam, masz już dzieci czy walczycie o pierwsze?
Ja acard biorę cały czas, tylko odstawiam na czas @. Bo aspirin cardio masz pewnie brać?

Bum przedwczoraj tak miałam, że się kręciłam, wczoraj położyłam się i już spałam, ale takie rzeczy mi się śniły, że się nie wyspałam w ogóle :/ śniło mi się że Rosja na nas najechała, a my zamiast uciekać do Niemiec (mamy kilometr do granicy) to się w domu chowalismy :D i co się przebudziłam i zasnęłam to dalej to samo. Dobre sny, co? Za dużo rosomakow i panów w mundurach w tv się naoglądałam chyba :p

Dziewczyny wy tez ranne ptaszki tak jak ja :) ...zbliza sie godz 7 a ja juz sie wierce i spac nie moge. Dziis temp z 37,0 poszla na 36,8 i bola mnie jajniki czyli na bank beda nowe staranka bo czuje ze sie zbliza okres...podlamalam sie, jedyne co mnie pociesza to fakt, ze wy tez probujecie [emoji4][emoji4]
Agnesis wyobraz sobie ze ja w termine owulacji tez mialam sny ..widzialam dwie komorki jajowe i plemniki co wchodzily do srodka ahahhaahhahaha a dzisiejszej nocy za to snily mi sie testy ciazowe..kreski zamiast byc takie czerwonawe byly pomaranczowe :) i jedne testy byly pozytywne inne negatywne..Ale psycha zryta co. Nie myslalam nawet o tym, tyle co z wami pisalam ale coz. To pewnie znak ze nic nie bedzie :(

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Witam dziewczyny, ja już w pracy, niestety co dobre to szybko się kończy.
Ja już popadam w paranoje bo stwierdzam że moj organizm nie chce żebym była w ciąży....
Miłego dnia dziewczyny

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Doberek [emoji41]

Codo takich snow to ja czesto mam np ze test wychodzil pozytywny a wychodzila dupa .
W tym cyklu mi się tam nic nie śniło cale szczęście [emoji4]

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
ZONABOBA 18.08 - monitoring
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Do góry