reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Niestety te badania takie drogie są [emoji53]

Anula hop hop jak wynik !

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
ZONABOBA 18.08 - monitoring
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Dziewczynki wlasnie zakupilam 40testow owulacyjnych plus te ciazowe no i termometr ten do owulacji,takze od nowego cyklu bede mierzyla sie dokladniej :) ten cykl wydaje mi sie ze stracony, czuje wrecz ze nadciaga @ bo mam typowe bole wiec dupa blada :( pzdr ;)

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Artemidko osobiscie polecam Ci testy Sensitest. Swietnie na nich bylo widac owulke. Tylko trzeba pamietac, ze wynik odczytujesz jakies 10-15min po zrobieniu testu. Potem test juz jest nic nie wart bo blednie. Identyczna zasada jak z ciazowymi - odczytujesz we wskazanym czasie bo potem juz zaklamuje wynik.
Najlepiej zrobic zdjecia po tych 15 min. i porownywac ze zdjeciami z innych dni.
Na dole masz przyklad.

1471334766-slbi0c.jpeg

28 kwietnia - dwie identyczne kreski
1471334902-n3jfag.jpeg

29 kwietnia - juz 1 kreska jasniejsza
1471334928-sjfalx.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gdzie je można kupić? W aptece czy w zwykłych drogeriach kosmetycznych?

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi , Artemida mieszka tam gdzie Paraplu [emoji6]

Carmen ja tak samo przygotowana na następny cykl [emoji4]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Nessi , Artemida mieszka tam gdzie Paraplu [emoji6]

Carmen ja tak samo przygotowana na następny cykl [emoji4]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Już wiem:p :D ale z chęcią bym te testy zakupiła :D

reklama
Gdzie je można kupić? W aptece czy w zwykłych drogeriach kosmetycznych?

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Online :) wystarczy ze w google wpiszesz "Sensitest LH". Mozesz na sztuki kupic ale ja kupilam caly zestaw bo najtaniej wychodzi a jak sie nie wykorzysta w 1 cyklu to mozna przeciez w drugim i sie nie zmarnuja :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry