NeSSi
Moderatorka
400? Kurcze a ja za ten zestaw słyszałam dużo wyższe sumy. Ciekawe jak to u mnie na wsi
U mnie byłoby pewnie z 700 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
400? Kurcze a ja za ten zestaw słyszałam dużo wyższe sumy. Ciekawe jak to u mnie na wsi
Gdzie je można kupić? W aptece czy w zwykłych drogeriach kosmetycznych?Artemidko osobiscie polecam Ci testy Sensitest. Swietnie na nich bylo widac owulke. Tylko trzeba pamietac, ze wynik odczytujesz jakies 10-15min po zrobieniu testu. Potem test juz jest nic nie wart bo blednie. Identyczna zasada jak z ciazowymi - odczytujesz we wskazanym czasie bo potem juz zaklamuje wynik.
Najlepiej zrobic zdjecia po tych 15 min. i porownywac ze zdjeciami z innych dni.
Na dole masz przyklad.
28 kwietnia - dwie identyczne kreski
29 kwietnia - juz 1 kreska jasniejsza
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nessi , Artemida mieszka tam gdzie Paraplu [emoji6]
Carmen ja tak samo przygotowana na następny cykl [emoji4]
JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
ZONABOBA 18.08 - monitoring
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
Gdzie je można kupić? W aptece czy w zwykłych drogeriach kosmetycznych?
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom