reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Patunia ale fajnie by było :) trzymam kciuki &&&
Mi się tylko dwa razy w życiu spóźnił okres... jak w ciąży byłam :p a tak to zawsze przychodzi, czasem nawet za szybko ;)

Agnesis u mnie to dziwne objawy bo najpierw wszyscy mówią że schudłam, a teraz mi się wydaję że przytyłam. A z drugiej strony po odstawieniu tabletek anty to był @ normalnie w terminie, tylko teraz coś szaleje

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Evee dom może i fajna sprawa jak jest TWÓJ, a po drugie-metraż, tutaj mnie to przerasta. Do 140metrów to jeszcze ok, dla mnie 100 by było w sam raz ;)
Poza tym mieszkanie w domu ma jeszcze taki minus, że jak dziecko jest młodsze to nie ma się z kim bawić, póki nie zaprosisz kogoś do siebie albo na odwrót. Wszyscy hermetycznie pozamykani na swoich posesjach.

Patunia jak masz test to może machnij rano ;)

Evee dom może i fajna sprawa jak jest TWÓJ, a po drugie-metraż, tutaj mnie to przerasta. Do 140metrów to jeszcze ok, dla mnie 100 by było w sam raz ;)
Poza tym mieszkanie w domu ma jeszcze taki minus, że jak dziecko jest młodsze to nie ma się z kim bawić, póki nie zaprosisz kogoś do siebie albo na odwrót. Wszyscy hermetycznie pozamykani na swoich posesjach.
Odnośnie tego argumentu z dzieckiem to w blokach jest teraz tak samo. [emoji12]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry