reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry , ja tak na szybciorka [emoji4]

Oleczka daj znać jak po wizycie!

My wstalismy zaraz śniadanko a pogoda niech się szybko robi [emoji6]

OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170][emoji777]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]

reklama
Hej

Xbumx bebyboom uzależnienie hehww ok dam znać :D

Nati wiesz co teraz te domy wszystkie ładne ale rozmieszczenie w nich to masakra :/ duże hole a małe i mało pokoi :)) ją akurat Szukalam takiego żeby góra była użytkowa no i hole mamy małe a więcej pomieszczeń bo na dole 3pokoje duża kuchnia i salon duży takze w sam raz :D

Agnesis OOo i tu masz rację :D rodzice trzymajja dzieci pod kloszem ją jak z Zuzia Idę na plac to nie ma dzieci a w mieście jak byłyśmy to na każdym placu pełno dzieci także masz rację to jest ten minus na wsi :/

Dobra zbieram się dam znać po wizycie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie od kiedy się staramy to takimi plamieniami zaczyna mi się @.
Może w kolejnym cyklu spróbujemy luteiny albo dupka. Bo przez to cykl mi się skraca.

oleczka- zgadzam się po co oni planują takie wielkie hole , ja wole większe pokoje już przeglądlam chyba z milion projektów :-)

bum - dzień dobry pogody zycze

patuniax-to może zielona herbatka

agnesis-oki ale ja tam trzymam &&& i nie przyjdzie @

dziewczyny ja brak objawów trochę mnie to martwi ,bo w jednej i drugiej ciąży miałam objawy od samego początku , co prawda teraz dopiero 33dc zrobiłam wczoraj test i są grube krech ,ale jakoś tak dziwnie w przyszłym tygodniu pójdę na betę , bo zwariuje

U mnie wszystko po staremu. @ jeszcze nie przyszła. Co do domu my mamy własne mieszkanie 3 pokoje. Zrobione tak jak chcieliśmy. I jesteśmy strasznie szczęśliwi. Ale też marzy mi się domek z ogrodem ;) może kiedyś.

Agnesis może następny cykl.
Nati a kiedy idziesz do ginekologa??
Bum urlop pełna para;) zazdroszczę Ci.

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

agnesis- czyli dziś już 1dc masz , to powodzenia w tym cyklu

Patuniax- nie wytrzymałam poszłam na betę popołudniu wyniki

Zuzkon- ja wizytę mam dopiero 11.08 , teraz czekam na betę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry