reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rene kuzde nie wiem , wieczorem jeszcze nie miała.
Wczoraj smarowalam ja balsamem przeciwslonecznym moze to po nim , tylko caly brzuch , klatke ma taka nogi , ręce , tyl jest ok.

NATI 26.07 - wizyta u ginekologa [emoji777]
EVEEE 27.07 - wizyta u ginekologa [emoji171]
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]

reklama
Agnesis - zobacz test owu a testy ciążowe z cyklu kiedy zaszłam :) -wszystkie testy robione 14 dni po owu (może oprócz 1 ciążowe go bo nie podpisalam) :)

1469536713833.jpg

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469536713833.jpg
    1469536713833.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 203
Agnesis - zobacz test owu a testy ciążowe z cyklu kiedy zaszłam :) -wszystkie testy robione 14 dni po owu (może oprócz 1 ciążowe go bo nie podpisalam) :)

Zobacz załącznik 764560

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka czyli ten zielony jest owu? To znaczy, że czekam na @ nic nowego :p heh ale dzięki za foto, będę wiedziała na przyszłość :)

Bum-Mój Maks w dzień wyjazdu na wakacje dostał wysypki zaraz dam fotkę , lekarz przepisał syrop na alergie i wirusa na wszelki wypadek i kazał mu unikać słońca , zeszło po 3 dniach
1469537448-0iyq1i.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chyba już lepiej niczym nie smarować, bo nie dość, że wysypka to jeszcze słońce, pot.

Nie mogę przestać ziewać w pracy, nudno i gorąco. I wali mi na głowę, bo już się dzis pokłóciłam z S, popłakałam się i jeszcze klucze myślałam, że zgubiłam i latałam jak głupia szukałam :/ a one leżały i patrzyły się na mnie :/

Do góry