reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Patunia co sie stało? ...

EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169]
EVEEE 11.07 - USG tarczycy
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji172]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Bum nie wiem dokładnie, tylko że nie czuje całkowicie prawej ręki, a jak lekarz mi powiedział że mam zerwane jakiś mięsień, ale do wesela się zagoi tak powiedział. A mnie kur*ica bierze bo nic mi nie dał przeciwbólowego tylko voltaren w maści i smaruje od rana i nic nie pomaga, i jeszcze chciał dać mi zwolnienie na minimum 2 miesiące bo może się wzrośnie.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Nadal kręci mi się w głowie i zaczyna trochę boleć, ale daje radę jak już nie mdli.

Patunia, ale to czujesz rękę czy nie? Bo jak boli to chyba czujesz? A ruszać możesz? Jak boli to może do rodzinnego po receptę na coś mocniejszego? Albo bez recepty pyralgina, dexak, naxii albo mel z takich trochę mocniejszych niż paracetamol czy ibuprom.

Agnesis powiem tak mama mi załatwiła lekarza to mi dał zastrzyk z ketonalu i na razie czuję. A jak byłam na izbie to proponował mi maść z volarenu lub ketonalu i tyle. Ale jak coś biorę w tą rękę to mnie napie*dziela, rodzinny dopiero w poniedziałek to mama mi powiedziała że jak nie przejdzie to mi załatwi wizytę, bo nie chcę żebym się męczyła

Ostatnia edycja:
Agnesis powiem tak mama mi załatwiła lekarza to mi dał zastrzyk z ketonalu i na razie czuję. A jak byłam na izbie to proponował mi maść z volarenu lub ketonalu i tyle. Ale jak coś biorę w tą rękę to mnie napie*dziela, rodzinny dopiero w poniedziałek to mama mi powiedziała że jak nie przejdzie to mi załatwi wizytę, bo nie chcę żebym się męczyła

Ojaaa... mam nadzieję, że jednak szybciej Ci przejdzie. Współczuję...

Patunia no nieźle, niech szybko przechodzi ! [emoji6]

Agnesis ty znawco leków [emoji14]
Trzeba mieć głowę do tego , podziwiam ! [emoji4]

EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169]
EVEEE 11.07 - USG tarczycy
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji172]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Bum te bez recepty co są to ludzie znają lepiej niż w aptece, w telewizji "wszystko" powiedzą :-D reklama rządzi

Patunia a nie masz zespołu ciesni nadgarstka? Cała ręka boli czy jakieś miejsca? Nieciekawie jak nie możesz nic w rękę wziąć :(

Ja się już o niebo lepiej czuję, chyba że wejdę do pracy i znów tak będzie, to znaczy że mam ewidentnie uczulenie na to miejsce :-p

reklama
Do góry