reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Aaaa bez sensu to!!! Mija 6 godzina i NIC!!!!

EDIT:
Jest 00.30 i zaczelam krwawic. Mam co kilka minut skurcze, nieprzyjemne ale nie powiem zeby byly jakos specjalne bolesne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Zrobiłam jeszcze jeden test przed chwilą i nadal słaba kreseczka.
1467174102-1d1mld.jpeg

Jadę dzisiaj na betę. Trzymajcie kciuki.

Dzień dobry .

Paraplu i co tam rozkrecilo sie coś bardziej?

Eveee te ostatnie zdj to test jakis pink ? Kurcze zrobilam ten sam niby jedna kreska ale widze ze on ci chyba najslabiej wyszedl?

Wzielam lutke i obejrzymy..
Dziś temp tez 37.0
Ale na tescie nic nie widze

1467179771048.jpg

EVEEE 29.06 - beta hcg [emoji777]
LUSIA 30.06 - IUI [emoji169]
OLECZKA 30.06 - połówkowe
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Załączniki

• 1467179771048.jpg
    1467179771048.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 3 451
Mi w ciąży pink w ogóle nie wychodził, a na rosmanowskim facelle czy jakoś tak, 10 dni po owu miałam dwie wyraźne kreski, nie jakieś tam cienie ;)

Mój P stwierdzil , ze pod swiatlo cos widzi , taka cienka linie ale jaa nie widzę [emoji19]

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Nie wiem, jak powiększyłam zdjęcie i je przesuwam to wydaje mi się że jest jakiś cień, ale tak czasem bywa w miejscu gdzie powinna być kreska, więc może jutro kolejny innej firmy?

Ja za to mam taki beżowy śluz, zapewne zwiastun @ :)

Agnesis haha te testy to zło jest ! Będę taak dziennie robić aż @ nie dostane [emoji16]
Nie no moze skusze sie na ten z rossmana jeszcze ale kurcze nie wiem , nie jestem w ciąży napewno ...

Edit : ja mam taki biały gładki [emoji53]

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

reklama
Hej:-)

Evee, witaj po przerwie no i gratulacje[emoji4]

Paraplu i jak sytuacja?

Bum, ka bym chyba zrobiła jak agnesis mówi. Kup inny test i zrób jutro. Ten mi podejrzanie wygląda A nie chce robić Ci nadziei.

Do góry