reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnesis a może wcale nie przyjdzie [emoji4]

NATI 28.06 - wizyta u ginekologa[emoji777]
PARAPLU 28.06 - wizyta szpital[emoji777]
PATUNIA 28.06 - tesciorek [emoji777]
LUSIA 30.06 - IUI [emoji169]
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe

Nie pogardzilabym taka opcja ;)
Ale brzuch mnie już dziś ćmi jak przed @

reklama
No mnie tez z ranca bolal aa teraz cisza ...
A ty byłas ostatnio pozabiegu?

KAROLA 5.07 - połówkowe

Hej dziewczyny jestem. W weekend strasznie mnie sponiewieralo. Dziś jest trochę lepiej bo zrobiło się na chwilę chlodniej.
Bum Ty masz z tymi cyklami... Myślę że jak tylko się wyreguluja to od razu zajdziesz kochana
Nati trzeba się wszystkiego łapać jeśli chodzi o dziecko. Na pewno się uda :*
Agnesis trzymam kciuki za brak @ :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca dzień dobry [emoji8]
Mdłości bardzo mecza ?
Kiedy jakaś wizyta ? [emoji6]
No moje cykle są do doopy , a jak cos je wyreguluje to będzie cud.

KAROLA 5.07 - połówkowe

Bum powoli wszystko na raz zaczyna. Co raz mam takie dziwne bóle w okolicach miednicy/krzyża. Nie strzela mi nagle jak to zazwyczaj jest ze coś złapie i boli. Jak np wyciągam nogę żeby spodnie założyć to czuję jak mi jakąś tasiemka tak wyciągala powoli i taki tępy ból... Rozciaganie, ćwiczenia nic nie dają na to. Po nocy dwóch wszystko jest ok aż znow się nie zachce zabolec w takich najprostszych ruchach. Wizyta 12 lipca najbliższa

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis no to może cos sie wydarzyło [emoji3]

Kruczyca pewnie wszystko się rozciaga i dlatego takie uczucie masz [emoji4]

KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Hej dziewczyny. U mnie dziś lepiej może nawet będę miała ochotę na przytulanie z mężem...zostało parę dni bo potem urlop i tydzień nie będę go widzieć :-(

Test robiłam wczoraj - znowu nic nie widać chyba ujowe mam te testy bo owu już dawno powinna być grrr

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Artemida mi testy owu wychodziły slabe o godz 18 , okolo 22 mi wychodziły najlepsze no i tez zależy jakiee masz [emoji6]

A ja byłam u szwagierki corki wlosy farbowac, wakacje sie zaczely to mloda zmiany chciała taki efekt koncowy [emoji16]
1467117445896.jpg

KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Załączniki

• 1467117445896.jpg
    1467117445896.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 234