reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum ja mam takie holenderskie kupione w drogerii nie znam się na nich pierwszy raz kupiłam bo nigdy nie patrzyłam na owu. Robię a tam puste białe pole. Jeszcze 2 dni i zaczynam brać dupka więc powinno już być po owu

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum ja mam takie holenderskie kupione w drogerii nie znam się na nich pierwszy raz kupiłam bo nigdy nie patrzyłam na owu. Robię a tam puste białe pole. Jeszcze 2 dni i zaczynam brać dupka więc powinno już być po owu

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

przed zrobieniem testu owu przez dwie godziny należy ograniczyć płyny niby. A dokładnie czytałaś instrukcję?
Ja swoje testy robiłam zawsze między 16 a 18.

Patunia a dziękuje [emoji4]

Artemida a może cykl jest bezowulacyjny?

Po drodze do domu kupilam sobie test niee wiem po co ale jest [emoji41]

NATI 28.06 - wizyta u ginekologa[emoji777]
PARAPLU 28.06 - wizyta szpital[emoji777]
PATUNIA 28.06 - tesciorek [emoji777]
LUSIA 30.06 - IUI [emoji169]
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Jestem juz w domu. Dostalam tabletki. Lekarz mowil, ze na tym etapie ciazy mam 80% szans, ze tabletki wystarcza. 20% wymaga jeszcze po nich zabiegu.
Ogolnie to mam taka procedure: ma wrocic K z pracy, mam wziac 4 tabletki i czekac, jesli w ciagu 24 godzin nic sie nie stanie to mam wciaz kolejne 4 tabletki i znow czekac. Jesli nic sie nie stanie to mam dzwonic. Jesli sie ruszy to mam zostac w domu z K i w razie jakikolwiek problemow czy pytan mam dzwonic.
Jesli tabletki zadzialaja to 12 lipca mam kontrolne USG czy macica jest czysta. Jesli czysta to super a jesli nie to czeka mnie zabieg.

To tyle. Ze stresu leb mnie napiedziela :( w poczekalni ledwo powstrzymalam lzy bo same ciezarne czekaly ze mna w tym jedna polska para.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida no oczywiście była [emoji4]

Paraplu kochanie , pisz jak coś !
Mi się zaczęło po 3-4 godzinach po podaniu tabletek , i mega skurcze więc musisz być na to przygotowana...
Jestem z tobą! [emoji8][emoji169]

NATI 28.06 - wizyta u ginekologa[emoji777]
PARAPLU 28.06 - wizyta szpital[emoji777]
PATUNIA 28.06 - tesciorek [emoji777]
LUSIA 30.06 - IUI [emoji169]
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Paraplu kochanie trzymaj sie dzielnie :( jestem z Toba myslami.Tabletki u mnie zawsze rozkrecaly skurcze tyle ze tu i tak robia zabiegDobrze ze masz mozliwosc przejsc przez to w domu :(
Biedna moja ;(

reklama
Do góry