reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugo no z tym praniem to szybka jesteś [emoji6]

Ja byłam w sklepie , P ma na drugą zmiane więc obiad musi być wcześniej a aktualnie jem śniadanko [emoji4]

reklama
xbum: co na obiad planujesz? Ja lubię wstawić pranie wcześnie rano, bo mam słońce na balkonie tylko do południa i wtedy mi wszystko szybko wysycha :D

kruczyca: dobrze, resecik był w weekend, więc podładowałam baterie. A ty coś z tym spaniem kiepsko masz... a o której chodzisz spać? Chociaż kłopoty ze snem to też norma w ciąży :)

CZERWIEC:
6.06: Xbum - monitoring
7.06: Lusia - monitoring
8.06: Nati - monitoring
11.06: Tęczowa - wizyta u Przybycienia
20.06: Paraplu - wizyta u położnej
21.06: Tęczowa - wizyta u Sachy
22.06: Julia - podglądanie dzieciątka

Kogo dopisać ?

Jugo a młode ziemniczki z maselkiem i koperkiem , salata ze śmietaną i medaliony z pieczarkami [emoji6]

No ja nie mam balkonu to troszkę lipnie , wszystko w mieszkaniu susze [emoji6]

xbum: o której pędzisz na monit? Jadłam podobny zestaw wczoraj :D Tylko zamiast medalionów była pieczona w musztardzie karkówka :) W domku trochę dłużej pranie wysycha. No poza zimą, bo wtedy szybciej :)

CZERWIEC:

Kogo dopisać ?
O mnie zapomniałaś a ostatnio byłam :D 14.06 gin
Co do spania to ja już mogłabym o 19 iść spać i co chwila się pokladam gdzieś a to na fotelu a to gdzies ;) ale jeszcze jasno jest i wieczorem wieczorne ogarnianie zwierzaków, z psem spacer, jakas kolacja a pozniej szkoda bo jakiś fajny film puszcza. Tak staram się do tej 22 przemeczyc no później bym wstala o 2-3 i rób co chcesz :D wszyscy wstają to ja bym znow spac szła ;) no ale filmu od 3 tygodni nie obejrzałam od początku do końca ;)
Fajnie że odpoczelas sobie, dużo dają takie wypadziki :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Oleczka to straszne co przydarzylo sie twojej kolezance:(

Jugo kochana ja trzymam kciuki
Aaa codziennie od rana mdlosci chyba ze zgaga mecza[emoji53]
Wiec czuje do du...y

Xbum kciuki za monit!

Ja dzis na obiad mielone , ziemniaki z sosem koperkowym.

CZERWIEC:
14.06: Kruczyca - podglądanie dzieciątka

reklama
Jugo na 18 mam dopiero [emoji4] ale o 16:45 już wyruszam [emoji16] za karkowka nie przepadam, ale taka w musztardzie bym zjadła [emoji6]

Kruczyca nie wiedziałam twojego postu , dziękuje [emoji8]
W ciąży jak P wstawal o 4 do pracy to ja tez i kakao sobie ze śniadaniem juz robiłam , jadlam obejrzalam co w tv i spać [emoji16]

Do góry