reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugo no z tym praniem to szybka jesteś [emoji6]

Ja byłam w sklepie , P ma na drugą zmiane więc obiad musi być wcześniej a aktualnie jem śniadanko [emoji4]

reklama
xbum: co na obiad planujesz? Ja lubię wstawić pranie wcześnie rano, bo mam słońce na balkonie tylko do południa i wtedy mi wszystko szybko wysycha :D

kruczyca: dobrze, resecik był w weekend, więc podładowałam baterie. A ty coś z tym spaniem kiepsko masz... a o której chodzisz spać? Chociaż kłopoty ze snem to też norma w ciąży :)

CZERWIEC:
6.06: Xbum - monitoring
7.06: Lusia - monitoring
8.06: Nati - monitoring
11.06: Tęczowa - wizyta u Przybycienia
20.06: Paraplu - wizyta u położnej
21.06: Tęczowa - wizyta u Sachy
22.06: Julia - podglądanie dzieciątka

Kogo dopisać ?

Jugo a młode ziemniczki z maselkiem i koperkiem , salata ze śmietaną i medaliony z pieczarkami [emoji6]

No ja nie mam balkonu to troszkę lipnie , wszystko w mieszkaniu susze [emoji6]

xbum: o której pędzisz na monit? Jadłam podobny zestaw wczoraj :D Tylko zamiast medalionów była pieczona w musztardzie karkówka :) W domku trochę dłużej pranie wysycha. No poza zimą, bo wtedy szybciej :)

CZERWIEC:

Kogo dopisać ?
O mnie zapomniałaś a ostatnio byłam :D 14.06 gin
Co do spania to ja już mogłabym o 19 iść spać i co chwila się pokladam gdzieś a to na fotelu a to gdzies ;) ale jeszcze jasno jest i wieczorem wieczorne ogarnianie zwierzaków, z psem spacer, jakas kolacja a pozniej szkoda bo jakiś fajny film puszcza. Tak staram się do tej 22 przemeczyc no później bym wstala o 2-3 i rób co chcesz :D wszyscy wstają to ja bym znow spac szła ;) no ale filmu od 3 tygodni nie obejrzałam od początku do końca ;)
Fajnie że odpoczelas sobie, dużo dają takie wypadziki :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Oleczka to straszne co przydarzylo sie twojej kolezance:(

Jugo kochana ja trzymam kciuki
Aaa codziennie od rana mdlosci chyba ze zgaga mecza[emoji53]
Wiec czuje do du...y

Xbum kciuki za monit!

Ja dzis na obiad mielone , ziemniaki z sosem koperkowym.

CZERWIEC:
14.06: Kruczyca - podglądanie dzieciątka

reklama
Jugo na 18 mam dopiero [emoji4] ale o 16:45 już wyruszam [emoji16] za karkowka nie przepadam, ale taka w musztardzie bym zjadła [emoji6]

Kruczyca nie wiedziałam twojego postu , dziękuje [emoji8]
W ciąży jak P wstawal o 4 do pracy to ja tez i kakao sobie ze śniadaniem juz robiłam , jadlam obejrzalam co w tv i spać [emoji16]

Do góry