reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

tynka: ja nie zamierzam opuszczać forum tylko wątek. Będę podczytywać :) Ja za ciebie też kciuki trzymam.

reklama
Jaka głupia , nie wiem po jakiego h* poszlam na tą bete .
Nienawidzę tego mojego cyklu .

Jugo a może jakiś wątek zamknięty sobie robisz z moniusia i innym dziewczynami?
Sory, ze tak pisze ale dziwnym trafem moniusia tez znika z bb...

Bum ja wczoraj po odebraniu wyniku miałam te same słowa na ustach . Może ten endokrynolog wymyśli coś sensownego na twój cykl. Mój w sumie też nie lepszy jest.

Jugo priv

Bum ja wczoraj po odebraniu wyniku miałam te same słowa na ustach . Może ten endokrynolog wymyśli coś sensownego na twój cykl. Mój w sumie też nie lepszy jest.

Jugo priv
Tynka a weź jest mi mega smutno, wyje jak bobr normalnie!..
Wymysli tak po jednej wizycie na pewno nic nie wymysli [emoji20]

Bum ja wczoraj to nie płakałam tylko ryczałam jak glupia. Ulży ci zobaczysz. Ja też co miesiąc padam na kolana z bezsilności a potem znowu muszę się podnieść i iść dalej. Za ważny mamy cel żeby odpuścić.

Bum przed ciąża też miałaś takie cykle? Może to cały czas wina twojej prolaktyny. W sumie półtora roku to jeszcze krótki czas po porodzie. Na pewno już coś sensownego usłyszysz na wizycie.

Tynka tak miałam , ale to się zdarzyło dwa razy trzy na rok , a nie co miesiąc teraz od grudnia taak mam , że całkiem się rozbił...
Nie wiem czym to spowodowane , ale tak bardzo bym chciała mieć wszystko regularne ..
[emoji26][emoji26][emoji26]

Ja to wiem , że w 2017 mamą na bank nie zostanę ...

reklama
Jugo no co Ty :( nie zostawiaj nas przecież my Cie kochamy :( zróbmy wątek zamknięty i juz... A to że staraczkowe wątki zamieniają się powoli w ciążowe to tylko zmiana na dobre. Nie zostawiaj nas tu

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry