reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum ja tu wchodzę i czekam na wynik twój a tu jeszcze nic nie ma:-/ kurcze szkoda, sama nie wiem jakie jest z tego wyjście :-/

Kamila osłabienie na początku jest całkiem normalne. Wszystkie hormony muszą się przestawić na tryb " ciąża "

Lux ale ten twój brat to się zachował okropnie. Zamiast się zapytać jak człowiek kormalny to od razu afera jak ty nie byłaś winna w ogóle! Myszy na niego na naślij!:-)

Karola wśród moich znajomych też mnóstwo ciąż i dzieci...jakbym sama w niej była to nawet by mnie to cieszyło.

Ja też czekam i się już nerwuje [emoji17]

Na tym do rejstracji nr tel to tylko proszeczekac wszystkie linie zajęte a naa dwa pozostale sygnal jest ale nikt nie odbiera ...

xbum & tynka: napiszę to samo co anuli "Od pewnego czasu jakoś nie czuję tego wątku i tyle. Za dużo nowych osób, które nie czytają co pozostałe napisały tylko zadają pytania na które odpowiedź jest 2 posty wyżej, wpadają nowe laski i nawet jakoś specjalnie się nie przedstawiają tylko nawijają o testach, betach - jakieś nakręcone strasznie. Jakoś nie czuję tego :/". Poza tym wątek zrobił się bardziej ciążowy niż staraniowy a to chwilowo nie dla mnie, więc się ewakuuję.

Jugo , no nie idź bez ciebie to nie będzie to samo...
Zaraz zniknie julia potem anula i dopiero będzie doopa blada [emoji17]

Dodzwonilam sie błąd byl z tym nr pesel i nie mieli mi jak tego wprowadzic do systemu zaraz to zrobi.

reklama
Jaguś kochana chyba nie muszę mówić, że wiem co czujesz...ja też jakoś rzadziej piszę...już nie raz sobie obiecywałam że przestanę na forum siedzieć bo mi to nie pomaga ech...ale za bardzo się do was przywiazalam. Trzymam za ciebie kciuki.

Do góry