reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

nati: spokojnej pracy :)

xbum: &&&&&&&&&&&&&&&& za jutro :)

anula: wszystkiego nie wypiłam, bo wcześniej padłam :D Jednak miałam meczący dzień i nawet nie wiem kiedy zasnełam. Dzisiaj skończe ;) Akurat, bo po drzemce może się ciężko zasypiać to sobie pomogę :D A jak młody się czuje?

karola: henna to super zabieg. Prosty i tani, a jaki daje ładny efekt :) Ręczniki zawsze się przydadzą, więc dobry prezent :)

kamila: niech teraz ładnie przyrasta :) &&&&&&&&&&&

A u mnie plamienia, więc idzie @ :D Ufff obejdzie się bez wywoływania dupkiem :) A mogłam poczekać z betą jeden dzień to miałabym 41 zł w kieszeni :p U was też doliczają kasę za pobranie krwi? U mnie beta 36 zł + 5 zł za pobranie :D

reklama
Kamila ale ty chociaż cień cienia na teście miałas , ja pójdę ale będzie jak zawsze...

Kruczyca eee czasem musze pomarudzic przecież , P to powiedziałam ze ma sie do mnie dziś nie odzywać bo mnie wkurza może okres idzie , że znów mnie nerwy biorą [emoji12]

Jugo trzymaj mocno ty też jak wszystkie! [emoji8]
No ja jutro bete zrobię i mi zapewne @ też przylezie ale u mnie 34 zł beta + 4 zł pobranie [emoji16]

To labo najbliżej domu mam i mają dobry sprzęt (jakby to miało znaczenie przy ujemnej becie :D ).
U mnie ceny za betę to tak od 30 zł w górę. Nie spotkałam, żeby było mniej :/

Jugo u mnie 25 i nikt nic nie dolicza! I wynik ok 15 jak do 11 krew przyjdziesz oddać!

Kamila super gratulacje. Wczesna ciąża

Ja rycze

xbum: dobra szkoła nie jest zła. Mąż musi wiedzieć co i jak :D Może zadziała na przyszłość :D

tynka: ciężkie to wszystko :/

reklama
Dziewczyny zyje ale czuje sie jakbym mocno przedawkowala srodki nasenne [emoji23] non stop spie dzisiaj, jak tylko mi przejdzie to Was nadrobie. Buziaki.

Do góry