reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kamila a jaki masz sluz ?

Tynka mi lezka leci ogarniam się i tak co troche , jakos ten miesiac ciężki dla mnie , w koncu dziś 35 dc ... Takie czekanie człowieka dobija [emoji17]

Bum ty przynajmniej masz córeczkę...a ja żadnego bobasa i już się tyle czasu nie udaje:-( w takich chwilach boję się nigdy się nam nie uda...

xbum: te emocje :| &&&&&&&&&&&&& za jutro :)

tynka: tulę. A co do TSH to warto powtórzyć za jakiś czas, bo na serio to może kwesia chwili. A z dietą, zwłaszcza mocno restrykcyjną może być jeszcze gorzej z płodnością. U mnie tak było i gin mi potwierdził, że nagle i surowe odchudzanie rozwala hormony :/ Lepiej powoli...i faktycznie coś w tym jest :/

kruczyca: chciałabym gdzieś sie wybrac na urlop, ale nie wiem jak wyjdzie...a was czeka sporo wydatków. Dobra żona, jak oszczędzać chcesz :) Mój to by się cieszył, jakbym ogłosiła taki rok :D:D:D

karola: brewki mi też humor zawsze oprawiają :D I co w końcu kupiłaś na ten prezent?

kamila: ja widzę coś na górnym, ale na dolnym już nie widzę, ale &&&&&&&&&&& za betę :)

julia: jak tam?

A ja sobie drzemkę walnęłam taką, że chyba nie będę spać w nocy. Ponad trzy godziny :D

Jugo ja do oszczędzania to pierwsza jestem ;)
Kamila trzymam kciuki :) Bum za Ciebie tez.
Tynka musisz być silna. Jak nie Ty to kto kochana

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na przerwie w pracy ... wiec się nie rozpisze
Bum - śliczne kolczyki :-)
Anula- gratulacje
Ja na wakacje w lipcu do siostry niedaleko morza
Ja tez jestem na + z waga około 6 kg
Fajnie się was czyta na przerwie ale muszę wracać papa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jugo a weź emocje pełną parą normalnie...
U ciebie też dalej cisza?

no Kamila czekamy na wynik !

reklama
Do góry