reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka ale se jaja robisz i tak świetnie wygladasz [emoji6]

Kruczyca hahahaha [emoji16]

reklama
Bum co laboratorium to inne wytyczne dlatego tyle się mówi by robić zawsze w jednym labie.
Tynka lato niedługo trzeba tylek ruszyć :)
Dziewczyny wybieracie się na jakieś wakacje? Wyjezdzacie na urlop gdzieś?

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca ale wiesz jak jednak ciąża jes to będzie poza norme?
Stresuje się i to bardzo ale muszę iść...
Tak my wyjezdzamy P ma wolne ostatni tydzień lipca i pierwszy tydzień sierpnia [emoji4]

Dziękuję Bum za miłe słowa ale już taka szczupła byłam a teraz co...może przez to zajść nie mogę.

Boi dupa jestem no ...
My na kilka dni na wies do mnie odpocząć na maxa bo tam cisza spokoj zero samochodów i las dookoła [emoji12] a potem standardowo na kilka dni do Brennej tam bardzo lubimy jeździć [emoji6]

A wy macie plany ?

Dziękuję Bum za miłe słowa ale już taka szczupła byłam a teraz co...może przez to zajść nie mogę.
Tynka niektóre kobiety mają dużą nadwage i mają dzieci to na pewno od tego nie zależy [emoji8]
Ja z mała zachodziłam z waga 60 kg a teraz też mam 8 na przodzie z hakiem [emoji16]

Mieliśmy dużo ale trzeba w tym roku zrezygnować :) oglosilam 2016 rokiem poslubnych oszczędności ;) mieliśmy z Bacha jechać nad morze ale byliśmy w Zakopanem Kamil chce w tym roku samochód kupić, jeszcze na to prawko dodatkowo pójdzie kilka stawek za egzaminy, sam dokument i inne pierdoly. Tyle dobrze ze ta lokatę założyliśmy, ajeszcze się chce podciągnąć pod PZU Kamila bo ma fajna ofertę.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie wróciłam do domu bo byłam brewki sobie strzelić i znowu jestem ladna[emoji38]

My już postanowiliśmy ze w tym roku nigdzie nie jedziemy i chociaż ten weekend majowy poza domem spędzimy.

Tynka A gdzie ty to 80 kg schowalas ja się pytam??? A ty Bum??? Albo macie bujną wyobraźnię albo dobre aparaty. Ja przy wzroście 164 cm zawsze warzylam około 67 kg. Moja ginka kazala mi schudnąć do 65 kg przynajmniej. Udało się ale co z tego jak znowu waga zaczyna zbliżać się do 70 kg. Przeraża mnie to. Po ciąży koniecznie muszę schudnąć bo nie wyobrażam sobie ważyć ponad 70 kg. Nigdy chuda nie byłam ale gruba też nie chce.

reklama
Karola ja z małą w ciąży przytylam 34kg ! Waga dzień przed cc 94 kg nie spadło mi szybko i nie chce spaść tak na pocieszenie [emoji6]
[emoji4]

Do góry