reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja wiem kiedy mialam owulke owszem byl seks ale troche wtedy wypilam moj byl po tych badaniach wiec mielismy post watpie zeby sie udalo ale mam stresa czekam na ginke ma naradzic sie z endo ciekawe czy dopuszcza nas w czerwcu do iui

reklama
Karola kup jakąś wypasioną ramkę na zdjęcie w większym formacie. Ja bym się z takiego prezentu mega cieszyła. Są takie piękne żeliwne ramki. Mega super.
Często u fotografów takie mają z jakimiś wygibasami różnymi.

Tak mi się ręce trzęsą ze stresu przed tą beta a przecież wiem że będzie ujemna:-/
Masz już wynik?

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a jak pisze czasemna testach ze np 6 dni po zapłodnieniu to czyli 6 dni od zagnieżdżenia ?
No mam nadzieję , ze jest jeszcze nadzieja bo kurcze strasznie jakosto w tym miesiącu przezywam az sie sama dziwie...

Przepraszam , ze tylko tak o sobie dzisiaj [emoji17]

Ooo a my juz w domku i mamy kolczyki [emoji4]
1463485360722.jpg

Anula masz wyniki ??

Tynka wyniki są ??

Załączniki

• 1463485360722.jpg
    1463485360722.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 159
Bum tak od zagniezdzenia. Wcześniej nie da się wykryć bo sobie zaplodniona komórka pływa w nas a organizm jeszcze nie wie że się udało dopiero jak się przytuli do nas można wykryć bete :) jak Lenka przezyla kłucie? :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca ufff troszkę mi lepiej czyli jeszcze 3 dni no akurat piątek ...
Tak przeżyła , dzielna była bardzo nawet nie płakała a ww nagrodę od kosmetyczki dostała lubisia [emoji13]

reklama
Do góry