reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula suuuper! Gratulacje! Silny kropek:-)

Napisałam do gina o to TSH bo jest za wysokie. Nic nie biorę narazie ale muszę zacząć. Jak nie urok to sra....ka

reklama
Ja chyba dziś n betę podjadę dziwnie brzuch mnie pokolenia... Tak jeszcze niemialam bo przed @ mnie nigdy nieboli ehh zobaczymy zrobię jeszcze jeden test w domu . Ania gratuluję pięknego wyniku ;)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

"Nie dziękuję " .... coby nie zapeszyc ...zresztą już sama się w zawał serca wpedzilam jak się zalogowałam na stronkę i weszłam w stare zlecenie .... zakręcona jak słoik .... zobaczymy co będzie w czwartek bo wtedy ja powtórzę

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny a jak pójdę jutro na bete to jak ciąża to musi być już powyżej 1.2 tak?
Nie dam rady czekac do piatku tak mnie quwa mdli ...

U mnie powyżej 4 jest ciąża bum.

Gin mi napisał że mam nic nie brać bo jest w normie to tsh:-( zła jestem. Muszę schudnąć jakimś cudem.

Jednak jest mi przykro...muszę się powstrzymywać żeby sie nie rozpłakac bo jestem w pracy.

U mniejest tak to wychodzi ze od 6 ? ..
1463496680-1d1mld.jpeg

Nie wyrobie do piątku , a we krwi chyba jednak musi coś być jak jest po tej implantacji...

Tynka wezty wcale gruba nie jesteś z czego się chcesz odchudzac ?

U mnie powyżej 4 jest ciąża bum.

Gin mi napisał że mam nic nie brać bo jest w normie to tsh:-( zła jestem. Muszę schudnąć jakimś cudem.
Ja tez od czerwca biorę się za siebie. Podobno to powszechne że się tyje po ślubie. Ta obrączka musi jakieś receptory uciskac i zamiast się tluszczyk spalać to się odkłada ;) wiesz jaka jest różnica między panna a mężatką? Panna patrzy co ma w lodówce i idzie do łóżka. Mężatka patrzy co ma w łóżku i idzie do lodówki :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kruczyca ha ha ha dokładnie tak jest!

BUM ja na tych zdjęciach na fejsie ważyłam 68-70 kg a teraz 80...i już żadnych zdjęć mężowi wstawiać nie pozwoliłam...

Do góry