reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka
Bum ja miałam dokładnie to samo! Test prawie pozytywny a potem nic i dopiero drugie podejście organizmu i owulacją ok 20 dnia cyklu. Potem znowu zacznie ciemniec

Julia ja zrobiłam dziś kruche ciastka z dżemem i je właśnie jem. Pyyycha

Karola od progesteronu ma się mdłości ja je mam zawsze po owu jak progesteron rośnie, nic więc dziwnego że po duphastonie cie muli bardziej.

Lux jak tam minął dzień?

My dziś mieliśmy gości. Wypiłam dwie szklanki wina i ostro mnie wzięło ha ha. Dzis bromergonu nie biorę. Mąż też chwiejny. Liczę na dobry seks. Ostatnio mu się bardzo poprawiło i bzykanka mamy nieziemnskie:-)a jak wypije to taka mam ochotę. ...

reklama
Hejka
Bum ja miałam dokładnie to samo! Test prawie pozytywny a potem nic i dopiero drugie podejście organizmu i owulacją ok 20 dnia cyklu. Potem znowu zacznie ciemniec

Julia ja zrobiłam dziś kruche ciastka z dżemem i je właśnie jem. Pyyycha

Karola od progesteronu ma się mdłości ja je mam zawsze po owu jak progesteron rośnie, nic więc dziwnego że po duphastonie cie muli bardziej.

Lux jak tam minął dzień?

My dziś mieliśmy gości. Wypiłam dwie szklanki wina i ostro mnie wzięło ha ha. Dzis bromergonu nie biorę. Mąż też chwiejny. Liczę na dobry seks. Ostatnio mu się bardzo poprawiło i bzykanka mamy nieziemnskie:-)a jak wypije to taka mam ochotę. ...
bylismy u tesciowej i kolezanki, teraz po kolacji lezymy :-) :)

[emoji1] Siemka
Teczowa kochana jak tam sie czujesz dzielna jestes[emoji9]
Tynka ciesze sie ze u was lepiej bije od ciebie pozytywna energia[emoji4]
Bum u mnie czasem tez tak bywa pomogl mi mastodynon inofem i lutka owulke zamiast w 20dc mialam w 13[emoji5]
Jugus jak pogoda kiepska u ciebie to korzystaj byla owulka? I dzialanie?[emoji4]
Karola ja po lutce mam mdlosci dzis to okropne[emoji54]
Julia pychotka mi tez ostatnio ciasta nie wychodza[emoji54]
Lux jak tam?[emoji5]
Anula a ja kocham sok pomaranczowy bo alkoholu nie pije[emoji5]
Oleczka jak tam[emoji5]
A mam okropne mdlosci wiec okres idzie jak nic jestem taka nerwowa ze szok ale za to wczoraj seks byl nieziemski moze dzis zaliczymy poprawke [emoji1]

tęczowa: tulam kochana. Przykre to wszystko :( Mam nadzieję, że coś postanowią ci lekarze, bo czekać nie wiadomo ile też nie można, bo to niebezpieczne :/

tynka: to upojnej nocki życzę :)

luska: jeszcze nie wiem czy była, bo testy od jutra będę chyba robić, albo może poczekam na środowe usg. Wiosna przyszła to od razu się zaczęło chcieć baraszkować :D

[emoji1] Siemka
Teczowa kochana jak tam sie czujesz dzielna jestes[emoji9]
Tynka ciesze sie ze u was lepiej bije od ciebie pozytywna energia[emoji4]
Bum u mnie czasem tez tak bywa pomogl mi mastodynon inofem i lutka owulke zamiast w 20dc mialam w 13[emoji5]
Jugus jak pogoda kiepska u ciebie to korzystaj byla owulka? I dzialanie?[emoji4]
Karola ja po lutce mam mdlosci dzis to okropne[emoji54]
Julia pychotka mi tez ostatnio ciasta nie wychodza[emoji54]
Lux jak tam?[emoji5]
Anula a ja kocham sok pomaranczowy bo alkoholu nie pije[emoji5]
Oleczka jak tam[emoji5]
A mam okropne mdlosci wiec okres idzie jak nic jestem taka nerwowa ze szok ale za to wczoraj seks byl nieziemski moze dzis zaliczymy poprawke [emoji1]
wlasnie sie depiluje z przerwa, bo wklad sie wytepil od maszynki i Tomek biegl po jakiez zwykle maszynki,bo na wpol owlosiona chodzic nie bede

Tynka no to oby drugie podejscie było bo się zalamie normalnie ...

Tęczowa tule mocno kochana [emoji8]

Jugo działać dzialalismy , szybkie uspanie małej było hahaa [emoji14]
A ty testujesz jak u ciebie sprawy się mają ? [emoji4]

xbum: ja na razie nie robię testów owu, bo wiem, że jeszcze pęcherzyki za małe jak coś. Skoro w piątek miały ok. 1,1 cm to jeszcze daleka droga do owu. No i by się zgadzało, bo w pt był dopiero 10dc a ja owu mam 17-19 dc. Może zacznę od jutra albo od wtorku. Pójdę sobie zbadać estradiol, żeby zobaczyć jak to wygląda. Mówisz, że szybkie usypianie małej :D hahaha no i fajnie :D Trzeba korzystać :D

Dobranoc dziewczyny.

reklama
Milego dnia

Ja dzis powrot do pracy, zaraz bede wchodzic. Trzymajcie kciuki bo to zderzenie z rzeczywistoscia heh.
Mam nadzieje ze sobie poradze[emoji4]
Widze ze mamy w srode w pare osob wizyty wiec zaciskam kciuki za Wasze dobre wiesci[emoji4]

Do góry