reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam się po weekendzie :)
U Nas ok, trochę mamy teraz przepraw z administratorem bloku - robi wałki na fakturach. Dlatego siedzieliśmy z K, oraz sąsiadami w uchwałach :) Nic tylko papiery w weekend :) Za to chyba wszystkie dzieciaki z bloku się przewinęły przez Nasze mieszkanie :D

Moja @ leje się z kazdym dniem coraz bardziej, a dzisiaj już 5 dzień i w teorii powinna słabnąć a nie przybierać na sile o_O w domu muszę nosić podkłady poporodowe, a wiecie jakie to wygodne o_O do pracy jadę uzbrojona w MAXI tampony plus dwie podpaski - no jak kretynka będę chyba wyglądać o_O

Miłego dnia :huh:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry,

julia: trzymaj się dzielnie w tej robocie :)

nessi: ach ci administratorzy :/ Czy oni sądzą, że takie wałki można robić bez konsekwencji :/ Przecież jak się ktoś złapie ( a ludzie coraz częściej sprawdzają to co dostają) to będzie lipa :/ A za takie coś to można chyba nawet kogoś odwołać :/ Mam nadzieję, że twoja @ w końcu osłabnie...Pierwsze po zabiegu mogą być takie dziwaczne niestety :/ Udanego dnia :)

karola: żeby glukoza smakowała jak nie glukoza ;)

xbum: idziesz na prolaktynę?

Jak się wam spało dziewczyny?

KWIECIEŃ:
25.04: Karola - glukoza
25.04: Xbum - prolaktyna

26.04: Tynka - wizyta u lekarza
27.04: Jugo - monitoring
27.04: Julia - monitoring
27.04: Lux - podgląd kropka
27.04: Oleczka - USG dzieciątka

MAJ:
4.05: Karola - USG dzieciątka

nessi: hahahahaha dobra nazwa :D Tak czy inaczej to dyskryminacja tych co mają ochotę na to drugie tzw. dwójkę :D No chyba, że jest oddzielne pomieszczenie "Kupatorium".

lux: może koszmary masz od hormonów ciążowych :D Stres chyba będzie przed każdą wizytą :/ Niestety. To działa w obie strony, bo jak robisz betę to wiesz, że jest ok jak dobrze przyrasta, jak nie robisz to się stresujesz, a jak robisz i są dziwne przyrosty to też stres...nie ma złotego środka :/ Trzymam kciuki :)

Witam się [emoji6]

Tak byłam na prolaktynie , wyniki koło 17stej , a o tej godzinie ide do fryzjera [emoji41]

reklama
lux, Tylko spokój może Cię urotować ;) Będzie dobrze, po wizycie już będziesz spokojniejsza.

Do mnie przylazła @ w piątek.
Ale coś było mocno nie tak, wychodziło stamtąd coś (już przed @ dziwnego, o brzydkim zapachu), a w @ to było jeszcze bardziej nasilone tyle, że już wyglądało to jak @.. jakbym gniła od środka, taki zapach.. ;/ Nigdy takiego czegoś nie miałam;/ tak jakby ze środka coś nie wyglądało to na jakąś infekcję tylko jakby coś w srodku we mnie się działo, ale od wczoraj już nic i wszystko ok.

Dzień dobry :)

Do góry