reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lux no haha , tez jestem w szoku :D teraz biore udział w 5 etapie może się uda :)

Ostatnio też była akcja taka z innej firmy purina czy cos takiego i mamy już worek 15kg a teraz 7.5 kg z pedigree moja tych karm nie je a w schronie się przyda :)
Oczywiście saszetki jeszcze teraz również były to zostawimy Lili bo akurat są ok[emoji14]

Jugo no wiesz siedze w domu czas mam to czemu by nie pomoc :)
Teraz w pedigree jest taka akcja ze dodajesz zdjecie proszacych oczu psa i zbierasz lajki ( 1 etap to tydzien i sa wyniki ), Lili uzbierala az w tydzień ponad 1800 lajkow a można tylko raz dziennie z konta fb lub maila kliknac :)
Szkoda , ze tak pozno się o tej akcji dowiedzialam bo moze w wczesniejszych udaloby sie coś uzbierać :)
I jeszcze z 15 psow ktore maja najwięcej lajkow jury wybiera 5 i w tym Lili się załapała :) dostała 130 saszetek , ktore zostawiamy bo je lubi i 7.5 kg suchej karmy , ktora oddaje do schroniska , ponieważ moja nie je tych karm .
A ostatnio była podobny konkurs z innej firmy też o opowiedzeniu przygody z psem i zalapalismy sie rowniez na 15kg karmy ktora tez oddajemy do schroniska :)
Więc jak ten konkurs się skończy to P zawiezie :)

reklama
Do góry