reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugoslawa serio serio;) pierwszy raz mnie w konia zrobil hehe;)
Teraz ladnie czekam cierpliwie na @. A za Ciebie kciuki zaciskam;)

Kruszyca pochwal sie obraczkami, kurde ale bym sie wsciekla!!!! Ale oby ktos na miejscu zrobil tak jak chcecie;)
Oooo swietne sa;)

Oleczka ja pierdzielu!!!! Normanie brak taktu z jej strony!!!!!

reklama
Kruczyca my mamy identyczne !! [emoji3]W październiku mieliśmy ślub i sa strasznie porysowane juz :/ a ten mat szybko schodzi, co prawda jeszcze jest, ale jubiler nam tłumaczył, ze szybko sie wyciera.

d1af60080682186e2bd76f942cffd561.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ale Wam zazdroszcze tych obrączek ją to na razie mam tylko zaręczynowy :D od zawsze nie chciałam ślubu nigdy nie Marzyłam o ślubie a teraz mi się chyba odmieniło

Julia racją :)

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Azylek super! :) my mamy zamiar sobie zmieniac co okragla rocznicę obrączki :) a te co zostaną dać dzieciom np na przetopienie jeśli nie będą się podobać im takie jakie są :) zawsze to nowa tradycja I zwyczaj w rodzinie ;) no właśnie boje się ze mat I tak zaraz zniknie i chyba zostaną takie jakie są.
Oleczka ja tez się bronilam przed ślubem ale K bardzo chciał. Na początku robilam to dla K bo uwazalam ze nic na dobre się nie zmieni po ślubie. Ale teraz myślę że fajnie będzie być żoną :) a relacje między nami będą zalezne od nas a nie od papierkow, obrączek czy przysieg. Mam nadzieje jednak ze ślub pomoże nam w tym, bo będzie "poważniej" :)

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

hej :)
Kruczyca super obrączki, też mieliśmy takie na oku ;) i wybraliśmy mat +połysk, z matu po 3 latach nic nie zostało ale i tak nadal mi się podobają

Jugo możesz mnie zapisac naa 12.04 gina mam :)

Dziewczyny
A jutro te badania mam :
Fsh , lh , prl , estrogeny , prg , androgeny , myślicie cos jeszcze takiego to mi zlecił .
Testosteron był w normie to raczej nie powtarzac co ?...

Hej :)
Jestem i ja. Rano pojechałam do pracy oddać L4 i jakieś tam inne pierdoły odebrać (kwitek, zaświadczenia itp.) Wkurzyłam się bardzo, bo jak ja chciałam iść pracować u nich do biura to etatów nie było albo dostała się dziewczyna co daje d..y kierownikowi, a dziś patrze, że znowu jakaś nowa dziewczyna tam jest. Mają u mnie minusa jak stąd do Krakowa...

Kruczyca, sliczne te twoje obrączki, też koniecznie chciałam, żeby były matowe, a konkretnie tylko dwa paski na obrączkach, ale facet, które mi je robił od razu nam to odradzał, bo wiąże się to z koniecznością piaskowania ich co jakiś czas, a przynajmniej raz na rok bo się ścierają. A każde piaskowanie wiąze się z tym, ze obrączka też się sciera i za chwile traci na grubości. Toteż mamy całe gładkie :)

Olcia, w głowie się nie mieści jak ludzie potrafią być bezczelni. Darowałaby sobie taki komentarz. Ciekawe czy sama ma dzieci?

Anula, cieszę się, że wyniki męża lepsze, może za niedługo jakiś owoc z tego będzie :)

Jestem w takim szoku, że już nie pamiętam co miałam jeszcez komu napisać. Właśnie się dowiedziałam, że w zakładzie, w którym pracuje wybuchł piec do wulkanizacji. Dziękuje Bogu, że od miesiąca jestem na L4, szczególnie, ze mnie zdarzało sie przy tym piecu pracować. Wiem tylko, że ranny został mój brygadzista. Straszne to jest..

Karola dobrze ze Tobie nic nie jest i jesteście bezpieczni. Czasem się bardziej przeżywa to wiedzą że mogło nas coś spotkać niż wtedy gdy nas rzeczywiście spotyka ...
No i dzięki Wam zostaja obrączki takie jakie są :D namowilyscie mnie :D

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

reklama
No własnie nie wiadomo... Dwa dni wcześniej palił się inny piec. Spalił się doszczętnie. Uruchomili drugi, całkiem nowy i wybuchł. Może naruszona instalacja po tym wcześniejszym pożarze. NIe mam pojęcia... A to nie był taki mały piecyk. Tylko kolos wielkości ok. 5m x 2,5 m.

Taka to już wogóle nie powinna mieć nic do powiedzenie, bo pewnie sama bedzie korzystała z 500+.

Do góry