reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
kruczyca: bardzo ładne obrączki :)

oleczka: specyficzne poczucie humoru ma szefowa. No ale może kogoś to śmieszy :| Jak się już ktoś decyduje na takie żarty to powinien być pewny, że osoba do której jest kierowany nie zostanie urażona :( Jednak niektórzy nie mają taktu i wyczucia.

lux: noworodki się szybko zmieniają, propocje się im zmieniają. Te 3 800 g to wcale nie tak dużo :)

julia: mi kiedyś też sie test odbrawił, a kiedy poszłam zrobić krew to nic nie wyszło. Powinni zwracać za takie wadliwe. Nad gonadotropinami warto się zastanowić, zwłaszcza, kiedy clo nie przynosi pożądanych efektów :) A do zastrzyków da radę się przyzwyczaić, pewnie pierwszy najgorszy :D A potem z górki :D

xbum: hormony można oznaczać w różnych fazach cyklu. Zależy co lekarz chce zobaczyć. Jak chciał teraz to ja bym zrobiła teraz. A jak to, że zlecił na nfz a sama płacisz? Dlaczego?

karola: o kurde :/ Niezbyt fair ten twój pracodawca :/ A z piecem...przykro mi, że ktoś ucierpiał. Niestety wypadki sie zdarzają :( Pewnie macie procedury na takie okoliczności i będą wyjaśniane przyczyny. Dobrze, że tobie się nic nie stało.

luska: pyszny obiadek u ciebie :) Też jestem ciekawa co ten inofem u ciebie zdziała. Mam nadzieję, że jajniczki będą ci ładnie pracowały i produkowały piękne komóreczki.

Jugo nfz nie ma dofinansowania na te badania , nie wiem czy tylko u nas czy wszędzie , ale jak on by mi dał tyle to z pporadni zabierają czy coś takiego mówił.
Prolaktyne jedynie mi daje , więc jutro pojade zrobić te badania .

tęczowa a nie ma za co ;) super suwaczek [emoji8]

kruczyca: bardzo ładne obrączki :)

oleczka: specyficzne poczucie humoru ma szefowa. No ale może kogoś to śmieszy :| Jak się już ktoś decyduje na takie żarty to powinien być pewny, że osoba do której jest kierowany nie zostanie urażona :( Jednak niektórzy nie mają taktu i wyczucia.

lux: noworodki się szybko zmieniają, propocje się im zmieniają. Te 3 800 g to wcale nie tak dużo :)

julia: mi kiedyś też sie test odbrawił, a kiedy poszłam zrobić krew to nic nie wyszło. Powinni zwracać za takie wadliwe. Nad gonadotropinami warto się zastanowić, zwłaszcza, kiedy clo nie przynosi pożądanych efektów :) A do zastrzyków da radę się przyzwyczaić, pewnie pierwszy najgorszy :D A potem z górki :D

xbum: hormony można oznaczać w różnych fazach cyklu. Zależy co lekarz chce zobaczyć. Jak chciał teraz to ja bym zrobiła teraz. A jak to, że zlecił na nfz a sama płacisz? Dlaczego?

karola: o kurde :/ Niezbyt fair ten twój pracodawca :/ A z piecem...przykro mi, że ktoś ucierpiał. Niestety wypadki sie zdarzają :( Pewnie macie procedury na takie okoliczności i będą wyjaśniane przyczyny. Dobrze, że tobie się nic nie stało.

luska: pyszny obiadek u ciebie :) Też jestem ciekawa co ten inofem u ciebie zdziała. Mam nadzieję, że jajniczki będą ci ładnie pracowały i produkowały piękne komóreczki.
cos w tym jest, od wczoraj od nocy mloda sie drze non stop, a taka spokojna byla

xbum: o nie wiedziałam, że taka akcja z tym nfz :| Może trzeba mieć jakieś specjalne świadczenia z racji prowadzenia poradni specjalistycznych :| A może w ogóle nie refundują :|

Jugo wiesz wydaje mi się , że to może ten endrokrynolog daje ma nfz ...
Ale nie wiem , ciekawa jestem co jakby mnie nie było stać co wtedy a badania potrzebne mu są ...

xbum: z nfz ciężko się czasem połapać ;)

lux: noworodki muszą dać popalić świeżo upieczonym rodzicom, żeby ci wiedzieli, że dziecko to nie bułka z masłem :D:D:D

reklama
Do góry