reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
kruczyca: bardzo ładne obrączki :)

oleczka: specyficzne poczucie humoru ma szefowa. No ale może kogoś to śmieszy :| Jak się już ktoś decyduje na takie żarty to powinien być pewny, że osoba do której jest kierowany nie zostanie urażona :( Jednak niektórzy nie mają taktu i wyczucia.

lux: noworodki się szybko zmieniają, propocje się im zmieniają. Te 3 800 g to wcale nie tak dużo :)

julia: mi kiedyś też sie test odbrawił, a kiedy poszłam zrobić krew to nic nie wyszło. Powinni zwracać za takie wadliwe. Nad gonadotropinami warto się zastanowić, zwłaszcza, kiedy clo nie przynosi pożądanych efektów :) A do zastrzyków da radę się przyzwyczaić, pewnie pierwszy najgorszy :D A potem z górki :D

xbum: hormony można oznaczać w różnych fazach cyklu. Zależy co lekarz chce zobaczyć. Jak chciał teraz to ja bym zrobiła teraz. A jak to, że zlecił na nfz a sama płacisz? Dlaczego?

karola: o kurde :/ Niezbyt fair ten twój pracodawca :/ A z piecem...przykro mi, że ktoś ucierpiał. Niestety wypadki sie zdarzają :( Pewnie macie procedury na takie okoliczności i będą wyjaśniane przyczyny. Dobrze, że tobie się nic nie stało.

luska: pyszny obiadek u ciebie :) Też jestem ciekawa co ten inofem u ciebie zdziała. Mam nadzieję, że jajniczki będą ci ładnie pracowały i produkowały piękne komóreczki.

Jugo nfz nie ma dofinansowania na te badania , nie wiem czy tylko u nas czy wszędzie , ale jak on by mi dał tyle to z pporadni zabierają czy coś takiego mówił.
Prolaktyne jedynie mi daje , więc jutro pojade zrobić te badania .

tęczowa a nie ma za co ;) super suwaczek [emoji8]

kruczyca: bardzo ładne obrączki :)

oleczka: specyficzne poczucie humoru ma szefowa. No ale może kogoś to śmieszy :| Jak się już ktoś decyduje na takie żarty to powinien być pewny, że osoba do której jest kierowany nie zostanie urażona :( Jednak niektórzy nie mają taktu i wyczucia.

lux: noworodki się szybko zmieniają, propocje się im zmieniają. Te 3 800 g to wcale nie tak dużo :)

julia: mi kiedyś też sie test odbrawił, a kiedy poszłam zrobić krew to nic nie wyszło. Powinni zwracać za takie wadliwe. Nad gonadotropinami warto się zastanowić, zwłaszcza, kiedy clo nie przynosi pożądanych efektów :) A do zastrzyków da radę się przyzwyczaić, pewnie pierwszy najgorszy :D A potem z górki :D

xbum: hormony można oznaczać w różnych fazach cyklu. Zależy co lekarz chce zobaczyć. Jak chciał teraz to ja bym zrobiła teraz. A jak to, że zlecił na nfz a sama płacisz? Dlaczego?

karola: o kurde :/ Niezbyt fair ten twój pracodawca :/ A z piecem...przykro mi, że ktoś ucierpiał. Niestety wypadki sie zdarzają :( Pewnie macie procedury na takie okoliczności i będą wyjaśniane przyczyny. Dobrze, że tobie się nic nie stało.

luska: pyszny obiadek u ciebie :) Też jestem ciekawa co ten inofem u ciebie zdziała. Mam nadzieję, że jajniczki będą ci ładnie pracowały i produkowały piękne komóreczki.
cos w tym jest, od wczoraj od nocy mloda sie drze non stop, a taka spokojna byla

xbum: o nie wiedziałam, że taka akcja z tym nfz :| Może trzeba mieć jakieś specjalne świadczenia z racji prowadzenia poradni specjalistycznych :| A może w ogóle nie refundują :|

Jugo wiesz wydaje mi się , że to może ten endrokrynolog daje ma nfz ...
Ale nie wiem , ciekawa jestem co jakby mnie nie było stać co wtedy a badania potrzebne mu są ...

xbum: z nfz ciężko się czasem połapać ;)

lux: noworodki muszą dać popalić świeżo upieczonym rodzicom, żeby ci wiedzieli, że dziecko to nie bułka z masłem :D:D:D

reklama
Do góry