Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mega duzy ruch, kilka dostaw w kilka dni, plus ciagle jakies tel, mejle, brat u bratowej i wszystko ja robie, ale daje radeLux co sie dzieje ? ..
Kruczyca no zmatowiec no to chyba da radę nnawet w jeden dzień .. wiesz to nie musi być jubiler u zlotnika normalnego tez ci zrobi i taniej
Aaa priv
cc miala, mowi, ze w srodku brzucha ja boli, ale juz mniejLux no to trochę roboty masz a po jakim ona jest porodzie ?
a jak oni zareagowali na Twoj tel?No wiem bum ale pójdę zapytać co i jak może nie będę wg ruszac ale mnie to aż rzuca jak widzę paluchy na takiej "bizuterii" a na macie się nie odbijaja
Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom
mnie boli tam na dole czasami jak po zabiegu lyzeczkowania mnie bolalo, ale juz coraz rzadziejKryczyca my mieliśmy matowe , a z jakieś pół roku zeszło i tera są normalne zwykłe swiecace ..
Lux mnie to rana czasami na pogode boli , tak rwie to czesto na deszcz ...