reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
oleczka: tormentiol wygląda jak mleczna czekolada :p Mdłości o 4 :/ Klasyczne poranne :D Nieźle z lutką, bo ona to zwykle mdłości powoduje :D Ale jak widać może i działać inaczej ;)

xbum: racuchy z bananami mniam! mhmmm! Ja jeszcze lubię z borówkam. O i z malinamy czy truskawkami. Dużo możliwości :D Temperatura to dziwna jest :p A jaką masz standardowo?

anula: pięknym wykres ;) Widać, że druga faza temperatur. Trzymam kciuki! A mnie wczoraj lewy jajnik ciągnął, dzisiaj od rana czuję, że prawy też doszedł do głosu...

Jugo dotarł hehe nie miał wyboru bo bym go tam oskalpowala ....a więc .... pierwsze badania totalna kicha ....po kuracji etc ma dzień dzisiejszy androlog ocenia wyniki bardzo dobrze ze znaczną poprawa .... ma brać tylko Profertil 2×1 i mamy działać ,mówi ze jest mega poprawa po kuracji o nie trzeba robić genetyki m bo to bez sensu gdyby genetyka zawiodła to wyniki by się nie polepszyly a zwłaszcza morfologia ..... mówi ze mamy dać sobie 3-6mc i powtórzył badania nasienia .... ale póki co nie ma wskazań do kolejnej wizyty .... kurcze przed kuracja nie było mowy nawet o inseminacji bo nie mieliby z czego zbytnio wybrać .... ogólnie szybko,zwięźle i na temat 200zl :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Dokopałam się, żeby przeczytać co tam u lekarza :p Wow, że aż tak się poprawiły? Może jakoś tylko chwilowo niedomagał :) No to super taa znam to:D kilka słów i 200 zł :D no to super, trzeba działać.

Dzień dobry :)

Jugo mnie też ... codziennie na przemian się odzywają .... gorzej jak ten prawy bo nie przyjemnie tak .... ale lewego to zazwyczaj nie czuje a teraz id paru dni tak ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Jugo nie mam takiego wykresu , ale najwyższa zawsze była 36.8 .
Dużo możliwości racja , łączyć składniki też idzie[emoji14]
Ooo wrocilam z psem jak tam orzeźwiająco na dworze :)

Dzien dobry;)

Jugo to ciekawe te twoje objawy;)

A i oswiadczam ze obrazilam sie na testy[emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
Robic ich juz niebede:)

Anulka temp obiecujaca;)

Xbum a mieszysz temp juz ktorys miesiac? Bo temp niezle tobie skacze...wiesz w jakich wartosciach utrzymuje sie po owulacji?;)

Julia noo jeszcze jakbym ją od stycznia miała a chyba nie ma ..

Dziewczyny meldujcie się :)
azylek
Lux
Tynka
tęczowa
Marchewka
patrycja
Kruczyca
Lusia
karola

reklama
A u mnie kurier był z obraczkami ;) super ale zamówienie nie do końca takie jakie chciałam bo miały być czesciowo w macie a są całe błyszczące. Oczywiście zadzwoniłam do nich i oje...lam z gory na dół. Ale najważniejsze że są wiec zła nie jestem. Pojde dziś do swojego jubilerach zapytam ile by to kosztowalo i czy zdążą w tydzień. A jak nie to będą takie :)

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Do góry